9 причин для покупки трекера Marker M130

  • 24 February 2015 11:49:01

Причина перша. Безпека


Охоронно-пошуковий комплекс GPS Маркер М130 може бути додатковим або основним елементом безпеки автомобіля. Наявність 5 режимів і безлічі налаштувань дозволяє спостерігати за автомобілем в режимі реального часу, отримувати періодичні координати на телефон, повідомлення про початок руху, вихід за встановлену зону і т.д.


Крім того, без блоку живлення М130 можна використовувати при спостереженні за своїми близькими, цінними рухомими предметами, вантажами і т.д.


Причина друга. точність


Використовуючи супутники GPS і ГЛОНАСС трекер Маркер М130 визначає місце розташування об'єкта з точністю до 3 метрів, а в разі їх відсутності з базових станція GSM.


   


Причина третя. контроль


Зареєструвавши на сервері gps-on.ru автомобіль з підключеним М130 можна буде дивитися за його пересуванням, а в кінці дня зробити аналіз пройденого шляху, зупинок, швидкості і т.д., щоб потім краще розпланувати маршрут.


                    


Причина четверта. непомітність

Пристрій володіє невеликими розмірами (7 х 5 см), корпус зроблений з міцного чорного пластику. Його можна помістити в бардачок, під запаску, під сидіння або в інші непримітні місця.


Примітка: в режимі Трекер пристрій повинен бути в межах підключення до мережі автомобіля.


Причина п'ята. оперативність

Завдяки оновленій електроніці час першого старту GPS трекера становить всього 29 секунд, час запуску GPS антени 5 секунд, а процес обробки команд і подальша відправка повідомлень на сервер або телефон займає лічені частки секунд.


Примітка: точність визначення залежить від розташування об'єкта (в підземному паркінгу, метро або в відритому полі сигнал від супутників має різну силу), швидкість отримання команд і повідомлень залежить від роботи мобільних операторів.


Причина шоста. мобільність


Також М130 можна використовувати як звичайний маяк, без підключення до мережі автомобіля. Для цього потрібно скасувати режим Трекер і встановити потрібні інтервали. Через невелику вагу його можна покласти в рюкзак, сумку або кишеню.




Причина сьома. Наочність у використанні


Для зручності в користуванні в коробці з новим М130 є інструкція Швидкий старт і детальна книжка-інструкція. У Бистрому старті в малюнках описано що потрібно зробити для включення треккера і реєстрації його на телефоні власника. У книжці-інструкції розписані всі можливі настройки і відповіді на питання, які можуть виникнути при використанні Маркера.


Причина восьма. технологічність


Marker M130 сконструйований з новітніх комплектуючих, які дозволяють йому на покоління бути краще конкурентів. Так, завдяки процесору ARM Cortex M3, зменшується час включення, збільшується швидкість обробки команд і відправка відповідати на них. Крім того, через більшої енергоефективності роботи процесора і модему, значно збільшився час роботи Маркера.


Новітній модем QuectelM95 і GPS приймач швейцарського виробництва uBlox NEO-8N відповідають за визначення місця розташування М130 і його зв'язок з власником.


Причина дев'ята. Гарантійне та післягарантійне обслуговування.


Маркер М130 один з небагатьох GPS трекерів з гарантією 24 місяці. Крім того, в разі вознікнувшіх питань покупець може завжди звернеться за консультацією до продавця.


 


Купити GPS трекер Marker M130 Ви можете в нашому інтернет магазині Автоелектро