Автомобільний доводчик дверей

  • 30 may 2014 12:03:29

Автомобільний доводчик дверей SLAMSTOP можна купити у нас в інтернет-магазині зовсім скоро. Встановіть доводчик - і всі двері вашого авто будуть закриватися плавно, безшумно, а найголовніше - стануть це робити самостійно. Досить просто легенько прикрити двері, не докладаючи зусиль і тим більше не здійснюючи ударів - і SLAMSTOP щільно «дожмёт» її до кінця. Таким чином значно зменшується можливість поломок всіх механізмів, які розташовані всередині дверей. А найголовніше - значно збільшується комфорт користування машиною.

Так, це все добре, але, напевно, доводчик можна встановити тільки на машину бізнес-класу? Нічого подібного. Система зроблена так, що підходить практично для будь-якого автомобіля. Ні марка, ні рік виготовлення авто ролі не грають. Незалежно від того, яким транспортним засобом ви володієте, скористайтеся всіма перевагами SLAMSTOP. Доводчик інтегрується як з «звичайними» орними, так і з дверима типу «слайдер». Тобто на мінівен, мікроавтобус доводчик також встановлюється без проблем.

Автомобільний доводчик дверей

Для роботи доводчика використовується бортова електрична мережа автомобіля. Апарат, що відрізняється універсальністю і толерантністю до типам автомобілів, порадує і масою інших корисних можливостей.

Тепер перед тим, як рушити з місця, не потрібно хвилюватися про те, чи всі пасажири як слід закрили двері. Літня людина або дитина цілком можуть «не дотягнути» дверцята після посадки. Така їзда, зрозуміло, загрожує неприємними наслідками. SLAMSTOP забезпечить надійність і безпеку поїздки для будь-якого пасажира.

Втомилися від того, що попутники постійно стукають дверцятами? Дратівливі удари йдуть в минуле. Доводчик візьме на себе «кваліфіковане» закривання дверей. Їзда по нашим дорогам - саме по собі стресовий заняття. Так чи варто витрачати нерви ще й на роботу дверей власного автомобіля? Доручіть всі турботи доводчику SLAMSTOP - він прекрасно впорається зі своїми обов'язками.

Нова система дозволяє:

  • Позбутися неприємного шуму ляскаючих дверей при закритті.
  • Виключає нещільно зачинені двері.
  • Виключає випадання пасажира або водія на ходу через раптово відкрилася двері.
  • Дотягує двері до повного зачинення без додатка до неї зусиль.
  • Візуально підкреслює Ваш статус, імідж і престиж.
  • Збільшує вартість автомобіля при продажу.
  • Продовжує життя штатних замків дверей
  • Встановлюється на два види дверей (слайдер і орні), і не псує зовнішній вигляд.