Gazer F150 - відеореєстратор у вигляді датчика дощу

  • 02 may 2018 19:21:01

З автомобільним відеореєстратором Gazer F150 можна не турбуватися втратити важливу відеозапис! Навіть якщо ви не зробили екстрене збереження, файл напевно залишиться в пам'яті, оскільки особливістю пристрою є можливість установки відразу двох карт пам'яті формату SD, сумарний обсяг яких максимально може становити 128 Гб. З меню реєстратора можна з легкістю переносити або копіювати файли з однієї карти пам'яті на іншу.


Контроль зближення з автомобілем (FCWS)


Gazer привносить свою лепту в забезпечення безпеки на дорозі і інтегрує в авторегістратор систему FCWS, призначену для контролю відстані до попереду автомобіля, що йде. Ця система сповістить водія при небезпечному скорочення дистанції між автомобілями.


Система контролю знаходження в смузі (LDWS)


Система LDWS (Lane Departure Warning System) також покликана підвищити безпеку руху по дорогах і раніше була доступна тільки в автомобілях преміум і бізнес-класу. Основне її призначення - це контроль за становищем автомобіля в смузі руху. При відхиленні машини від поточної смуги (наприклад, якщо водій стомлений або відволікся від дороги), система тут же сповістить візуальним і звуковим попередженням.


Режим запису TimeLapse


Особливий режим при якому формується відеозапис при якій кадри знімаються з великою перервою, але в підсумку формується файл з частотою кадрів 30 к / с. Цей режим створений для експериментів, а отримані відео неординарні і припадуть до смаку користувачам соцмереж.


Широкий динамічний діапазон (WDR)


Завдяки сучасним технологіям, можна істотно підвищити якість відзнятого відео. Однією з таких «технологій-помічників» є WDR (Wide Dynamic Range), яка допомагає правильно і чітко відобразити елементи на відео, які мають різну освітленість. Таким чином, на відеозаписі виключаються «сліпі» зони через пере освітленості або навпаки затіненості.

 
Рекомендуємо