Як вибрати відеореєстратор для свого автомобіля?

  • 12 may 2014 13:25:48

Як вибрати відеореєстратор для свого автомобіля? Кожному водієві доводилося стикатися з проблемами некомпетентних співробітників ДАІ, при ДТП. Щоб таких проблем не було, я рекомендую придбати собі відеорегістратор.Відеорегістратор - це пристрій, для запису того, що відбувається, яке знімає, як зсередини автомобіля, так і зовні. Якщо інспектор автоінспекції намагається повісити проблему ДТП на вас, цей пристрій допоможе вам довести вашу невинність, так як вся відеозапис є у вас на відеореєстраторові. Який же вибрати собі відеореєстратор? За дешевше? За дорожче?

Це пристрій ділиться на три класи:

Це найдешевші відеореєстратори. Вони не оснащені записом зі звуком, що не мають дисплея для перегляду знятого відео. У них низька якість запису відео. Єдиний плюс, їх ціна низька.

Далі йдуть оптимальні відеореєстратори.

Плюси: мають дисплей для перегляду відео, запис йде зі звуком, досить хорошу якість запису відео, дозвіл стандартне, 640х480. Також цифровий формат можна конвертувати, для того щоб переглядати на різних пристроях.

Це найдорожчі відеореєстратори. Мають дуже великий дозвіл (від 960 × 720 до 1280 × 720), у них є можливість автоматично обертатися, а також в них вбудований GPS / GPRS- модуль.

При виборі відеореєстратора рекомендую, щоб в наявність його, були такі функції:

Автоматична відеозапис при появі в об'ктов рухомих об'єктів.

Функція видалення старих об'єктів. Коли місце для нових записів вичерпано, реєстратор автоматично видаляє старіші записи.

Функція визначення ваги відеофайлів

Установка дати і часу

Підтримка різноформатних знімних носіїв з додатковою пам'яттю.