На що звертає компанія Philips при покупці ламп

  • 03 June 2014 16:21:11

В процесі покупки ксенонових ламп Philips автомобілісти, особливо останнім часом, стикаються з підробками. Причому браковані лампочки зараз можна купити і на авторинках, і в інтернет-магазинах, і навіть в офіційних автосалонах. Після покупки важко відразу визначити навіть найдешевшу підробку від оригінальної лампи. Саме тому Філіпс надала цю інформацію, щоб допомогти власникам авто з покупкою лампочок.


Принцип роботи

Процедура перевірки на справжність лампи проходить в два етапи:


Візуальна На кожній коробці є клеймо сертифіката автентичності. Цей сертифікат являє собою набір цифр і букв - це унікальний код безпеки і поля, де пересувається під різними кутами вгору і вниз одна буква. Це буква повинна збігатися з останньою літерою в коді.

Перевірка через он-лайн

Онлайн-перевірка

Щоб остаточно упевнитися в достовірності ламп (и) скористайтеся онлайн сервісом від Philips. Для цього потрібно зайти на сайт www.philips.com/original і зробити наступні кроки:


Першим потрібно ввести ідентифікаційний код, вказаний на упаковці. Код знаходиться між QR-кодом і кодом безпеки.

Після, введіть для підтвердження ще раз даний код. Якщо код ввели правильно, і він відхилений, вітаємо, значить Ви купили підробку.

Представники компанії Philips повідомляють, що постійно моніторять ситуацію на ринку і покращують захист покупців від бракованих і підроблених ламп.