Нова охоронна система Sheriff

  • 14 may 2014 11:37:30

Автомобільна сигналізація Sheriff ZX755

Представлена ​​недавно в Україні нова охоронна система автосигналізація Sheriff ZX-755 відрізняється від попередніх моделей даної марки відразу декількома технічними нововведеннями. Перше, що кидається в очі, - незвично маленький центральний блок, що полегшує його приховану установку і ускладнює для зловмисника її пошук в салоні. І, тим не менш, саме в ньому конструктори помістили датчики удару і переміщення, зібрані на основі трехосевой твердотільного гіроскопа.

У той же час в головному блоці немає жодного реле, що за рахунок безшумності роботи також сприяє його кращої маскування. Серед загальних характеристик нова охоронна система автомобіля Sheriff ZX-755 пропонує цілий список новацій: це автомобільна охоронна система з діалогової двостороннім зв'язком динамічного типу, трьома сервісними каналами, системою захисту від угону і захоплення автомобіля, цифровими шинами управління блоками CAN і GSM / GPS / GLONASS . Остання обставина полегшить позиціонування автомобіля на місцевості при його пошуку власником. Варто також особливо відзначити, що «сигналка» обмінюється інформацією брелоком на новій частоті.

Оголошена для України ціна нової охоронної системи автомобіля - від 920 грн в роздріб - видається цілком демократичною, особливо, якщо враховувати багатий список сервісних функцій і технічних новацій «сигналки».