Новинка - мультимедійний центр PROLOGY DNU-2610

  • 13 may 2014 17:47:09

За останні 30 років носії інформації встигли змінитися кілька разів. Спочатку головними «законодавцями» в цій галузі були магнітні стрічки, за допомогою яких працювали громіздкі бобіни, потім магнітофонні касети. Ближче до другої половини 90-х років XX століття їх змінили лазерні диски. Тепер і вони йдуть на другий план, поступаючись місцем сучасним цифровим флеш-носіїв і карт пам'яті.

2din магнітола з GPS

Прекрасно характеризує цей прогрес новий 2-Діново автомобільний мультимедійний центр Prology DNU-2610 з вбудованим в передню панель кольоровим екраном діагоналлю 157 мм (6.2 ") і високим для подібних апаратів роздільною здатністю 800х480. Стильне і сучасне, цей пристрій припаде до смаку тим, хто стежить за новинками і кому не чужий технічний прогрес в сфері 'Car Multimedia'.

В Prology DNU-2610 головним джерелом зчитувальних аудіо, відео або фото-файлів всіх поширених цифрових форматів є USB флеш-карти, карти пам'яті SD і інші носії, які легко можна під'єднати до аудіо / відеовходу mini-jack, розташованому на передній панелі. Підтримка бездротової технології Bluetooth з функцією передачі високоякісного стереозвуку дозволяє керувати мобільним телефоном. Одним з головних достоїнств Prology DNU-2610 є вбудований модуль GPS-навігації з встановленим ПО «Навітел», так що даний апарат є крім високо-функціонального мультимедійного центру ще і повноцінним навігатором.

Для тих, хто цінує в автомобілі можливість підключення додаткових допоміжних пристроїв, передбачений спеціальний відеовхід, що дозволяє підключити камеру заднього виду і вивести картинку з неї прямо на дисплей системи.

Незважаючи на високу функціональність, система Prology DNU-2610 є цілком доступним за вартістю варіантом сучасного автомобільного мультимедійного центру.