Новинка - Найяскравіші ксенонові лампи OSRAM Night Breaker Laser + 200%

  • 17 September 2018 20:06:07

Компанія Osram представила новинку на ринку штатних ксенонових ламп - свою нову лінійку найяскравіших ламп Night Breaker Laser.


У нових автолампами інженерам Osram вдалося домогтися істотної надбавки як в яскравості так і в дальності світлового променя. На даний момент збільшення яскравості досягає до + 200% якщо порівнювати зі стандартними ксеноновими лампами мінімально дозволеної яскравості. Довжина світлового пучка зросла до цілих 250 м, а його світло стало на 20% біліше. І все це вдалося зробити при збереженні найоптимальнішою світловий температури 4300 К. Поєднання високої яскравості і оптимальних світлових характеристик знижують навантаження на очі водія, тим самим зменшуючи загальну стомлюваність від поїздки, що тільки природно підвищує безпеку їзди. Лампи нової лінійки Night Breaker Laser є найяскравішими ксеноновими лампами Osram, а можливо і на всьому ринку подібних ламп.


З такими світловими характеристиками і підтвердженої роками високою надійністю, нові штатні ксенонові лампи Osram стануть надійним попутником, висвітлюючи дорогу в нічний час і при будь-якій погоді.


Купити нові ксенонові лампи Night Breaker Laser, а також інші лампи з асортименту штатного ксенону Osram доступні для замовлення в нашому інтернет-магазині Автоелектро. Оскільки ми працюємо безпосередньо з виробниками цієї продукції, у нас ви купуєте максимально якісні лампочки за оптимальною вартістю. Якщо необхідна консультація фахівців, наші менеджери з радістю вам допоможуть і дадуть відповідь на будь-які питання.


Тільки оригінальна продукція Osram в нашому інтернет-магазині.


Подивитися сертифікат можна за посиланням /news/sertifikat-avtorizovannogo-prodavtsa-produktsii-osram.html

 
Рекомендуємо