Нові 2DIN магнітоли Incar AHR-7480 і Incar AHR-7080 на Android 7.0

  • 25 March 2018 19:19:02

Навесні 2018 року компанія Incar представляє нові моделі 2DIN магнітоли, а саме Incar AHR-7480 і Incar AHR-7080. Пристрої побудовані на єдиній платформі, а значить мають однакові технічні характеристики. Сенсорний екран автомагнітол має більш ніж комфортну діагональ 7 дюймів і великий дозвіл 1024х600 пікселів для забезпечення чіткого зображення. За швидкість роботи магнітоли відповідає потужний 4-ядерний процесор MediaTek 8127, що працює на частоті 1,3 ГГц, який разом з 1 гігабайтом оперативної пам'яті, а також 16 гігабайтами вбудованої пам'яті дозволяють дивитися відео файли в форматі HD без будь-яких складнощів або «гальм ». За якісний прийом сигналу відповідає радіотюнер NXPTEF6856. Звичайно ж є слот для підключення карт пам'яті SD, а також порт USB для підключення флешок об'ємом до 32 Гб. Працює пристрій в широкому діапазоні температур від 0 ° С до + 40 ° С.




Вбудований інтерфейс Bluetooth допоможе відповісти на дзвінок з телефону прямо через аудіосистему автомобіля. Однак на цьому його можливості не обмежуються, оскільки є можливість відтворювати музичні файли з вашого смартфона також по Bluetooth. Більше немає необхідності в проводах і застарілому роз'ємі AUX. Швидкість передачі даних до 3 Мб / с мінімізує втрату якості при такому вигляді відтворення музики.




Тепер перейдемо до зовнішнього інтерфейсу магнітоли, а також вбудованим інтерфейсів підключення. Для живлення магнітоли досить стандартних 12 В бортової мережі. На задній панелі є двоканальний вихід для підключення підсилювача потужності, а також USB порт для підключення різної периферії. Велику частину лицьової панелі займає сенсорний екран на 7 ", зліва від якого знаходяться кнопки включення пристрою, управління гучністю, повернення назад і слот підключення SD карти пам'яті. Ви можете змінити кольори підсвічування кнопок, що дозволяє вдало вписати автомагнітолу в інтер'єр.



Магнітоли працюють під управлінням сучасної операційної системи Android 7, що забезпечує сумісність з усіма додатками, які знаходяться в Google Play Market. Є тенденція в припиненні підтримки додатками застарілих версій Android, але в даному випадку це настане ще дуже нескоро. Вбудований модуль Wi-Fi допоможе здійснити швидкісний доступ в мережу інтернет і завантажити абсолютно будь-які додатки, яких понад 300000 в Play Market. Але Incar не забуває і про любителів продукції Apple, адже в автомагнітолах є спеціальна підтримка iPod і iPhone для найкращої якості звучання.



Попередньо встановлено навігаційна програма Navitel допоможе дістатися в обрану точку на карті за допомогою вбудованого в магнітолу GPS модуля. Навітел має широкі функції і допоможе знайти в шляху найближчу заправку або готель для відпочинку після дороги.



Представлені магнітоли Incar AHR-7480 і Incar AHR-7080 виходять за рамки простого поняття магнітола - це потужні мультимедійні комбайни, які вміють відтворювати аудіо та відео файли будь-яких сучасних форматів, дивитися картинки або «серфить» по інтернету через будь-який браузер. Можна виконати самостійну діагностику і контроль автомобіля підключивши в діагностичний роз'єм OBD II сканер і отримуючи дані від сканера (витрата палива, показники датчиків, швидкість, напруга) по Bluetooth або Wi-Fi реалізувати розширений бортовий комп'ютер. Для цього існує маса програм доступних для скачування в Play Market, а саме Torque, ScanMaster, CarScanner, HobDrive і багато інших.


Сучасна 2DIN магнітола обов'язково повинна мати можливість підключення камери заднього виду, Incar AHR-7480 і Incar AHR-7080 не виняток. Вбудована функція RDS дозволяє отримувати різні інформаційні повідомлення, наприклад, курс валют або прогноз погоди.