Огляд штатної магнітоли Phantom

  • 07 may 2014 13:12:55

Купуючи штатний головний пристрій Phantom Ви отримуєте наступні функції:

розвага

Перегляд ТВ програм, улюблених серіалів.

Прослуховування і перегляд DVD, MP3 і інших дисків популярних форматів, з відображенням російських тегів в назві MP3 і JPEG.

Прослуховування аудіо-книг з використанням функції запам'ятовування останнього відтворюваного MP3 файлу.

Можливість запису CD дисків на вбудовану пам'ять пристрою, об'ємом 1 Гб.

Прослуховування радіопрограм з отриманням дорожньої інформації через RDS.

Перегляд інформації з USB носіїв.

Функція "друга зона" служить для підключення одного або двох зовнішніх моніторів *, що дозволяє водієві слухати радіо, а заднім пасажирам дивитися DVD або улюблену ТВ передачу.

Навігація та інтернет

Вбудована 3D навігація, забезпечує швидкий пошук супутників і точне місце розташування об'єктів, з картами всієї України в комплекті.

Швидкісний інтернет.

Можливість дізнаватися про пробки, переглядати новини, спілкуватися з партнерами, колегами, друзями, використовуючи інтернет-додатки для обміну миттєвими повідомленнями не виходячи з автомобіля.

Комфорт і безпеку

Спілкування по мобільному телефону за допомогою вбудованого пристрою гучного зв'язку Bluetooth (версія 3.0).

Встановлюючи додатковий блок CA2530 * датчик тиску в шинах TMPS для безпеки руху, водій отримує можливість, контролювати стан температури і тиску в шинах.

При установці блоку парктроника PS2550 * або BS2515 * для безпечного паркінгу, водій отримує можливість користуватися інформацією з паркувальних сенсорів, яка виводиться на екран пристрою, показуючи напрям і відстань до перешкоди.

Додаткова зручність парковки і маневру автомобіля заднім ходом, забезпечує установка камери заднього виду *.

4-x канальний відеореєстратор VR4x4 * здійснює перемикання 4-х камер в автоматичному режимі і одночасно реєструє інформацію на SD-карту по кожному їх 4-х каналів. Пристрій виключає наявність так званої «сліпої зони», як під час руху автомобіля, так і при його парковці. При цьому, під час руху заднім ходом, на екран виводиться зображення з задньої і бічних камер. Зображення з камери фронтального огляду незамінне при маневрі автомобіля в місцях з обмеженою видимістю, наприклад, при виїзді на проїжджу частину, видимість якої обмежена припаркованими на ній автомобілями.

* Обладнання не входить в базову комплектацію вироби і встановлюється опціонально.