Штатні камери заднього виду

  • 12 may 2014 12:21:29

Штатні камери заднього виду

У нас Ви можете купити штатні камери заднього виду і переднього виду

З кожним днем ​​набирають популярність і викликають великий інтерес у автолюбителів, установників додаткового обладнання - штатні камери заднього виду. Сучасні штатні камери заднього виду прості в установці, так як не вимагає втручання в конструкцію кузова, бамперів і інших частин автомобіля. Існує кілька

Існує кілька

видів і способів установки штатної камери заднього виду:

штатна камера заднього виду встановлюється на місце рідного плафона підсвічування номерного знака із збереженням функції підсвічування номера,

штатна камера заднього виду вставляється в ручку багажника, зі збереженням функції відкриття багажника,

штатна камера переднього виду - кріпиться на дефлекторах решітки радіатора, монтується в передній бампер,

універсальна автомобільна камера - має універсальні кріплення, і може бути встановлена ​​в будь-яку частину автомобіля, а саме: задній бампер, багажник, бічні дзеркала, передній бампер, решітка радіатора, в емблему (значок) автомобіля, в рамку номерного знака і т.п.

Всі штатні і універсальні камери заднього виду мають паркувальну розмітку (паркувальні лінії), яка значно полегшує парковку вашого автомобіля і Ви завжди зможете під'їхати на мінімальні відстані і не бояться за кузов Вашого автомобіля. і вписатися в найвужчі місця для паркування. Камери заднього ходу адаптовані для експлуатації в країнах СНД, і витримують українські зими (морозостійкі), дощі (вологозахищений) і спекотне літо.

У нашому інтернет магазині представлені штатні і універсальні камери заднього і переднього виду для більшості моделей автомобілів. Модельний ряд постійно поповнюється для нових моделей автомобілів.

 
Рекомендуємо