Phantom RMS-431 і Phantom RM-51 - нові дзеркала з двоканальним відеореєстратором і екраном

  • 12 March 2019 20:13:09

Оновлені дзеркала з вбудованим відеореєстратором від компанії Phantom надійшли в продаж

Асортимент компанії поповнили дві нові моделі дзеркал з вбудованою функцією відеозапису які виконані у формфакторі штатного дзеркала - модель PHANTOM RMS-431 DVR Full HD і універсального накладного дзеркала - модель PHANTOM RM-51 DVR Full HD

Детальніше розглянемо кожну з моделей і почнемо з дзеркала PHANTOM RMS-431 DVR Full HD, яке повністю повторює дизайн звичайного дзеркала, яке встановленого з заводу. Монтаж дзеркала проводиться в штатне місце на лобовому склі за допомогою спеціальної ніжки-кріплення.

Пристрій має екран, вбудований в дзеркальну поверхню, розміром 4.3 дюйма, а також має можливість запису відео по двох каналах (тобто з передньої і задньої камери одночасно). Відеозапис з фронтальної камери ведеться у форматі Full HD (1920 на 1080 пікселів, частота запису становить 30 к / с) при цьому також фіксується звук, а задня камера може писати з максимальною роздільною здатністю VGA (720 на 480 пікселів).

Функція двоканальної пам'яті істотно розширює зафіксовану картину дорожньої обстановки. Легко можна переглянути всі виконані маневри як спереду, так і ззаду автомобіля, також побачити номери сусідніх автомобілів.

Перейшовши до огляду моделі дзеркала Phantom RM-51 DVR Full HD, яке виконано у вигляді накладки і встановлюється поверх штатного заводського дзеркала заднього виду. Такий варіант дзеркала можна встановити і зняти в максимально короткий час. Спеціальні гумові кріплення не зашкодять корпус штатного дзеркала і будуть надійно утримувати дзеркало відеореєстратор.

На відміну від попередньої моделі у дзеркала RM-51 DVR Full HD вбудований екран має велику діагональ, яка становить 5 дюймів. Дзеркало відеореєстратор також має функцію безперервної двоканальної записи з якістю Full HD для передньої камери і VGA для камери заднього виду.

Обидва пристрої мають програмні можливості для підвищення якості відео при занадто яскравому або навпаки недостатньому освітленні (режим HDR).

 
Рекомендуємо