Самі яскраві ксенонові лампи в світі Osram Night Breaker Unlimited

  • 29 may 2014 18:23:39

Night Breaker Unlimited: найновіші автомобільні лампи в світі!

OSRAM встановлює нові стандарти автомобільного освітлення!

OSRAM пропонує вам найефективніші галогенні і ксенонові автомобільні лампи в світі, і робить це в самому придатному для вас році - осенью, в умовах плохой освещенности. Нові лампи стали ще більш ефективними: лампи Night Breaker Unlimited тепер забезпечують до 110% більшої кількості світів по порівнянню зі стандартними галогенними, лампочками Xenarc Night Breaker Необмежена гарантія до 70% більшої кількості світів по відношенню до звичайних ксенономів.

Лампы Night Breaker Unlimited забезпечують гораздо більше світла на дорозі по порівнянню з звичайними лампами

Помімо збільшенной освітленості, лампи також відрізняються покращеними експлуатаційними характеристиками. Світовий конус галогенних ламп Night Breaker Unlimited тепер на 40 метрів довжини, світло на 20% більше білий по порівнянню стандартних ламп. Світ ламп Xenarc Night Breaker Unlimited тепер на 20 метрів далі і набуває менше на 5% по порівнянню з стандартними ксеноновими лампами.

Інтенсивний білий світ забезпечує кращу видимість і безпеку на дорогах

Висока ефективність таких ламп, як Night Breaker, створює умови для безпечного водіння, не викликає необхідності, а також дозволяє швидше і краще розглядати перешкоди і небезпеки на дорозі. Через більшу бесіду світу кольору предметів, таких як дорожні знаки, кажуть більш естественными.

Переваги:

На 110% більше світів на дорозі * 1

Световой конус довжини на 40м * 1

На 20% більше білий світ * 1

Серебряні колпачок і контакти - візуальний відлік НБУ від NBL

Цветовая температура до 4000К з тем же терміном служби * 2

Широкий асортимент: H1, H3, H4, H7, H11, HB3, HB4

Сделано в Германии

Переваги:

Самая ярка автомобільна лампа в світі

На 70% більше світів на дорозі * 1

Световой конус довжини на 20м * 1

Цветовая температура до 4350К

Ассортимент: D1S і D2S

Сделано в Германии

По порівнянню со стандартной лампой

На сайті Ви можете купити лампи D1S OSRAM XENARC 35W 66140 XNB 70%, D2S OSRAM XENARC 35W 66240 XNB + 70%

СПРАВКА О КОМПАНИИ OSRAM:

Немецка компанія OSRAM входить до числа 2-х крупних виробників ламп у світі. І все-таки світовий оборот - 5,4 мільярдів євро, а кількість співробітників - більше 39 тисяч чоловік по всьому світу. Виробничі потужності компанії розташовані в 17 країнах світу. Летом 2013 року компанія OSRAM вийшла з концерну SIEMENS і провела IPO. По суті світлотехнічної продукції OSRAM по праву займає лідируючу позицію: компанія виробляє не тільки лампи, а й світильники, системи управління освітленням і словними світловими рішеннями для всіх сфер життя.

 
Рекомендуємо