Світлодіодні лампи головного світла Philips X-tremeUltinon LED 2-го покоління

  • 14 July 2019 13:15:38

Компанія Philips Automotive продовжує радувати своїх шанувальників і розширює свою нову лінійку LED ламп для установки в головне світло автомобіля. У компанії прекрасно розуміють, що кращою заміною штатних галогенних ламп є саме світлодіодні. Лінійка сучасних світлодіодних ламп головного світла поповнилася новими цоколями Н1, Н11 (для ближнього світла) і HIR2. Новітня і технологічна лінійка світлодіодних джерел світла від Philips другого покоління X-tremeUltinon LED Gen2 доповнилася лампами під цоколь HB3 / НВ4, які показали відмінні характеристики і отримали визнання споживачів ще у виконанні X-tremeUltinon LED (перше покоління). Компанія Philips забезпечила ринок світлодіодними лампами X-tremeUltinon LED Gen2 з найнеобхіднішими і затребуваними цоколями:: Н1, Н4, Н7, Н11 (ближнє світло), НВ3 / НВ4, HIR2, але також не забули про універсальні цоколі Н8 / Н11 / Н16 для протитуманних фар.


Оригінальні світлодіоди Luxeon Altilon SMD для найкращої видимості


Світлодіодні джерела світла Philips X-tremeUltinon Gen2 для головної оптики автомобілів оснащуються сучасними високотехнологічними LED-чіпами Luxeon Altilon SMD, розробленими одним з лідерів ринку, компанією Lumileds, спеціально для автомобільних ламп. До впровадження в техпроцес компанії Philips, дані світлодіодні чіпи застосовувалися в головному світлі автомобілів преміального класу: Audi, BMW, Porsche і т.д. Тепер якісне світло стає доступним для широкого спектра споживачів. Однією з причин, по якій були обрані саме ці світлодіоди, є їх висока надійність підтверджена жорсткими багатогодинними тестуваннями. Світловий промінь з широким кутом розсіювання, до дрібниць продумана конструкція лампи з точним розташуванням на ній світлодіодів гарантують чітку светотеневую кордон. Для збільшення світлового потоку була збільшена гранична потужність струму, при цьому інженерам вдалося зберегти термостійкість і споживання енергії навіть при високому ступені нагріву лампи


Збільшення яскравості світла до 250%


Друге покоління (Gen2) LED ламп Philips X-tremeUltinon покращують видимість за рахунок рівномірності розподілу світлового потоку і підвищеної контрастності, а також надають збільшення яскравості світла до 250%. Безсумнівно, дані фактори найкращим чином впливають на безпеку пересування в темний час доби, а також при несприятливих погодних умовах. Чудовий світ від LED ламп дозволяє раніше побачити перешкоду, а значить надати водієві більше часу на прийняття правильного рішення. Колірна температура автомобільних ламп Philips X-tremeUltinon LED Gen2 становить 5800К, що не тільки знижує стомлюваність очей, а й надає особливий стиль автомобілю.


Технології для яскравого світла


Для надійної роботи світлодіодних ламп потрібно забезпечити їх охолодження, оскільки під час експлуатації LED-чіпи виділяють значну кількість теплової енергії. Для боротьби з перегрівом ламп в компанії Philips були розроблені інтелектуальні технології AirFlux і AirCool. Інженерами була пророблена колосальна робота, в результаті якої світлодіодні лампи Philips мають максимально ефективне відведення тепла від найбільш теплонавантаженому частин, що запобігає виходу з ладу лампи. Не меншу роль в збереженні працездатності лампи, а також стабільності її світлових характеристик грає термостійкість застосовуваних світлодіодів. На відміну від конкурентів, навіть при істотному нагріванні корпуса, лампи Philips X-tremeUltinon LED мають ледь помітне зниження яскравості. Саме якісна система відводу тепла забезпечує тривалий термін служби до 12 років. Цей термін порівняємо з терміном «життя» автомобіля, а значить купивши світлодіодні лампи Philips X-tremeUltinon 2-го покоління вам більше не доведеться їх міняти до покупки нового автомобіля.

 
Рекомендуємо