Розумний контроль зв'язку з сервером - додаткова безпека від StarLine

  • 14 July 2019 13:41:31

Компанія Старлайн постійно піклується про підвищення схоронності автомобілів своїх клієнтів, тому для власників охоронних пристроїв з GSM-модулем, а також для власників трекерів від StarLine стала доступною можливість розумного контролю зв'язку з сервером StarLine.

Тепер одну з популярних спроб приховування викрадення за допомогою «глушилок» можна попередити, активувавши абсолютно безкоштовну опцію. Дана опція включає відправку з серверів StarLine на Ваші електронні засоби зв'язку push-повідомлень або листів на електронну пошту в разі втрати інтернет-з'єднання з вашим охоронно-телематичних обладнанням.

Автоматичне повідомлення про необхідність перевірки стану захисту машини буде відправлено з сервера StarLine через 5 хвилин після втрати зв'язку з трекером або GSM-сигналізацією.

Такий інтервал часу був обраний з розрахунку максимального часу для безпечного реагування при втраті зв'язку з захисним пристроєм, а також для запобігання помилкових спрацьовувань при нестабільному якості мобільного зв'язку, супроводжуваному короткочасними відключеннями.

Після отримання відповідного повідомлення, власник автомобіля може відправити СМС повідомлення з командою для перевірки статусу охорони автомобіля або ж зробити дзвінок на пристрій і слідувати вказівкам голосового помічника.

Для підключення розумного контролю з цим потрібно виконати 5 простих дій:

Зайдіть на сайт starline.online, увійдіть в Особистий кабінет і далі в розділ «Меню»

Далі увійдіть у вкладку «Налаштування»

Знайдіть в центрі екрану кнопку «Повідомлення щодо подій» і натисніть на неї

Потім виберіть свій пристрій зі списку і увійдіть в «Налаштування», натиснувши на «шестерінки»

Ви побачите «Список правил»

Вам необхідно відзначити галочками наступні пункти, для створення нового правила:

  • Втрата зв'язку з сервером
  • Зв'язок із сервером відновлено
  • E-mail або push-канал для отримання повідомлень

Також є можливість установки тимчасового діапазону протягом якого дозволяється відправка повідомлень сервером, наприклад, тільки по буднях з 9:00 до 18:00.

Після збереження налаштувань ви завжди будете знати про стан інтернет-зв'язку з вашим охоронно-телематичних обладнанням StarLine!

 
Рекомендуємо