ДВА НОВИХ ПОМІЧНИКА STARLINE

  • 03 June 2014 15:16:10

Компанія НВО «СтарЛайн» випустила в продаж нову розробку - комплект StarLine «Майстер GPS + ГЛОНАСС», призначений для автосигналізацій охоронно-телематичних комплексів з гнучкою архітектурою і модулем GSM. Наприклад, StarLine D94 GSM, StarLine B94 GSM, StarLine A94 GSM, StarLine E90 GSM.


Новинка має підтримку двох глобальних навігаційних систем, що дозволяє їй збільшити кількість видимих ​​супутників. Це особливо актуально для міського ландшафту з багатоповерховими будинками, які відображають сигнали. Тепер визначати координати автомобіля по супутниках GPS і ГЛОНАСС можна з точністю до 2,5 метрів на сайті моніторингу StarLine або через мобільний додаток StarLine.

Системи GPS і ГЛОНАСС працюють в різних частотних діапазонах. Відповідно, автомобілісту гарантований захист сигналів від перешкод.


Комплекти «Майстер GPS + ГЛОНАСС» призначені для охоронно-телематичних комплексів з гнучкою архітектурою і модулем GSM. Наприклад, StarLine D94 GSM, StarLine B94 GSM, StarLine A94 GSM, StarLine E90 GSM.