Електромобіль VW ID.6 CROZZ: 601 км

  • 03 October 2022 16:30:11

Нові електричні автомобілі стали тенденцією розвитку, і їхня частка на ринку поступово збільшується. Крім зниження вартості транспортних засобів, вони також можуть відігравати роль захисту навколишнього середовища. Однак, як сімейний автомобіль, термін служби батареї також дуже важливий. Електромобіль Volkswagen ID.6 CROZZ позиціонується як суто електричний середній і великий позашляховик. Нині у продажу є 5 моделей. Погляньмо на основні моменти цього автомобіля. Чи варто купувати?

Електромобіль VW ID.6

Зовнішній вигляд

З погляду зовнішнього вигляду весь автомобіль виглядає стильно. Передня частина має закриту решітку радіатора. Фари по обидва боки гострі, як орлині очі. Логотип автомобіля розташований посередині, кузов виглядає струнким та прикрашений тонкою лінією талії, що виглядає досить динамічно. Стійки A, B та C затемнені, а на заднє скло додано захисне скло, яке виглядає витончено, нижня частина виконана зі спортивного алюмінієвого сплаву, а форма хвоста закруглена. Він приймає популярну групу задніх ліхтарів наскрізного типу, а всередині додано форму джерела світла у вигляді стріли, яка добре розпізнається вночі, це виглядає красиво.

Електромобіль VW ID.6

Дизайн інтер'єру

Що стосується інтер'єру, він виконаний у простому стилі, а двоколірний інтер'єр виглядає солідно, у багатьох місцях додані м'які матеріали. Текстура гарна. Рульове колесо виконане зі шкіри, яке має 4х осьове регулювання. РК-панель приладів має 5,3-дюймовий екран та центральний екран управління має 12-дюймів, з оновленням OTA, точкою доступу Wi-Fi, навігаційною системою, Car Play, система управління розпізнаванням голосу, автомобільна мережа, служби допомоги на дорозі та інші функції, пропозиція «Привіт, Volkswagen». Ви можете розбудити голосову систему для керування кондиціонером, музикою, навігацією та іншими функціями в автомобілі.

Електромобіль VW ID.6 v

Розділ конфігурації

Конфігурація безпеки: Попередження про лобове зіткнення, Активна гальмівна система, Шість подушок безпеки в автомобілі, переднатягувачі ременів безпеки, Попередження про втому водіння, Безпечні шини, контроль за тиском в шинах TPMS, система стабілізації кузова, Система утримання смуги смуги руху.

Конфігурація водіння/допомоги: допомога при підйомі в гору, камера заднього виду, система рекуперації енергії гальмування, автоматичне паркування, адаптивний круїз на повній швидкості, електронне ручне гальмо, передні та задні датчики паркування, вибір режиму водіння та інші конфігурації.

Електромобіль VW ID.6

Розміри автомобіля Volkswagen ID6

Габарити всього автомобіля: 4891мм, 1848мм, 1679мм, колісна база 2965мм, позиціонується як середній і великий позашляховик, компонування сидінь 2+3+2, сидіння виконані зі штучної шкіри та м'яких наповнювачів, другий ряд сидінь підтримує регулювання по глибині , задні сидіння підтримують співвідношення 50:50 у перевернутому вигляді.

Електромобіль VW ID.6

Силова частина

Електромобіль VW ID.6 CROZZ має 204-сильний синхронний двигун з постійними магнітами із загальною потужністю двигуна 150 кВт і сумарним моментом, що крутить, двигуна 310 Н м. Він оснащений потрійною літієвою батареєю ємністю акумулятора 84,8 кВт*год, запас ходу — 6 а офіційне середнє енергоспоживання на 100 км - 14,4 кВтг. Двигун двигун розташований на задньому приводі. Передня незалежна підвіска McPherson і задня підвіска багатоважільна незалежна.

Електромобіль VW ID.6

 
Рекомендуємо