Інструкція по установці накладок на пороги на Toyota Land Cruiser

  • 15 may 2014 19:57:02

Стадія №1 Перед установкою накладок на пороги зверніть увагу на те, куди будуть встановлюватися порогові планки. Якщо у Вас стоїть штатний пластик, а на коробці написано установка на метал, то порогові планки встановлюються замість штатного пластику (як в даному прикладі). Тому першим кроком буде вилучення штатного пластику. В інших випадках накладки на пороги можуть встановлюватися як на штатний пластик, так і безпосередньо на голий поріг (індивідуально для кожного авто).

Стадія №2 Після зняття штатного пластику потрібно знежирити робочу поверхню. Цей процес Ви можете здійснити за допомогою медичного спирту, ацетону і так далі. Ця стадія потрібна для найкращого взаємодії клейової основи двостороннього скотча з робочою поверхнею самого порога.

Стадія №3 Після стадії знежирення переконайтеся, щоб робоча поверхня була суха і на ній не залишилося слідів пилу. Потім необхідно докласти передню сталеву накладку до порогу для того, щоб зрозуміти коректне розташування накладки порогів. Накладка повинна бути змонтована під ущільнювальну гумку і повинна тісно облягати внутрішній поріг Вашого автомобіля. після визначення

правильного положення Ви можете зафіксувати його, поставивши відповідні мітки. Дана маніпуляція потрібна для того, щоб уникнути скоса при монтажі накладки на поріг.

Стадія №4 Виходячи від складності порога автомобіля, в інших випадках накладки на пороги мають орієнтовані по напрямку (право, ліво, верх, низ), тому перед видаленням захисної плівки з двостороннього скотча необхідно переконатися в тому, що обрана для монтажу сталева накладка на поріг відповідає напрямку. Ця інформація міститься на захисної плівки двостороннього скотча.

Стадія №5 Останнім етапом буде монтаж захисної накладки порогів прямо на поріг автомобіля. Для цього необхідно взяти накладку з двох країв і під нахилом завести порогову планку під ущільнювальну гумку. Після того, як Ви переконаєтеся в тому, що накладка щільно з усіх боків зайшла під гумку, її необхідно опустити і притиснути до робочої поверхні внутрішнього порога Вашого автомобіля. У самому кінці, для кращої адгезії протріть з невеликим зусиллям поверхню накладки м'якою матерією.

Змонтована накладка на поріг протягом тривалого часу буде підкреслювати індивідуальність Вашого автомобіля. Гармонійно впишеться і доповнить собою дизайн інтер'єру автомобіля і забезпечить тривалий захист лакофарбового покриття від подряпин при посадці і висадці пасажирів.