Монітори в підголовник

  • 22 may 2014 11:03:41

Дуже часто під час тривалих поїздок з друзями або з дітьми (навіть на короткі), хочеться чимось їх розважити або ж зайняти, щоб не заважали водінню. Можна звичайно включити радіо або музику, але це буде слабким розвагою.

Вважаємо, що ідеальним рішенням для таких поїздок буде монітори в підголівник. Завдяки ним Ви або Ваші пасажири зможуть насолоджуватися переглядом улюблених фільмів і кліпів на величезному 9-дюймовому екрані. Крім того, Ви можете слухати свою музику за допомогою інфрачервоних навушників і при цьому не будете відволікати водія і не заважати оточуючим.

Молоді люди і діти також можуть грати в свої улюблені ігри на ігрової консолі, яка часто йде в комплекті до моніторів.

У моніторах є USB 2.0 і SD / MMC інтерфейси. USB 2.0 підтримує USB жорсткі диски великого розміру, тобто Ви можете взяти в дорогу всю аудіо і відео колекцію. А використовуючи відеовихід / вхід ви можете транслювати свої улюблені записи на екран головного пристрою, або насолоджуватися спільним переглядом фільму з будь-якого головного пристрою або іншого джерела відеосигналу.

Монітори в підголовники автомобіля зручні в експлуатації і легко монтуються, потрібно лише зняти старі і поставити нові з моніторами.