Покращуємо світ з допомогою ксенону Mlux

  • 27 February 2015 11:37:19

Багато автовласників замислюються про те, як можна поліпшити головне світло в своєму автомобілі. Хтось ставить поліпшені галогенові лампи з підвищеною потужністю і збільшеним світловим потоком, але чи так це насправді ефективно як рекламують виробники галогенних ламп. На сьогоднішній день найефективнішим способом домогтися якісного світла в автомобілі є установка ксенону. Ксенонова лампа має як мінімум в 3 рази збільшений светопотока, ніж заводська галогенова лампа.

Спробуємо розібратися як правильно вибрати ксенон, який буде не тільки світити, а саме висвітлювати. На ринку представлена ​​маса варіантів ксенону і визначитися у виборі комплекту, який задовольнить і за ціною, і головне за якістю освітлення, досить важко. Одним з лідерів на ринку є компанія Mlux. Це єдина компанія, яка має сертифікат відповідності при тому, що товар не підлягає сертифікації, це ще раз підтверджує високу якість продукції. До недавнього часу ксенон Mlux коштував досить дорого тому не кожен споживач міг собі його дозволити. У 2015 році на ринку України з'явилася дві нові серії комплектів ксенону Mlux: Simple і Premium.

Лінійка Simple була випущена як бюджетна лінійка, щоб зробити ксенон Mlux доступним для більш широкого кола споживачів, при цьому не втративши в якості. Друга лінійка Premium була розроблена спеціально для автомобілів останнього покоління, так званих, розумних автомобілів зі складною електронікою. Завдяки розширеній лінійці, ксенон Mlux можна встановити на будь-який автомобіль. Вся продукція компанії має високу якість і має гарантію 24 місяці на блоки розпалу й 12 місяців на лампи та аксесуари. Так що при покупці ксенону торгової марки Mlux Ви можете бути впевнені, що купуєте якісний ксенон, який дозволить Вам відчувати себе комфортно і безпечно за кермом автомобіля в темний час доби.

 
Рекомендуємо