Світлодіодна (LED) підсвічування ручок дверей

  • 22 may 2014 11:11:37

До нас на склад надійшла новинка цього сезону - світлодіодні підсвічування ручок в двері автомобілів.




Світлодіодні підсвічування ручок дверей від компанії LEDStudio (Ледстудіо) дуже надійні, тому що в процесі складання ми використовуємо тільки високоякісні світлодіоди SMD 2012. Світлодіоди працюють в режимі оловіни від номінальної потужності, що робить наші підсвічування ще більш надійними.


Встановлюються дані підсвічування на двосторонній скотч. Харчування підключається до підсвічування кнопок склопідйомників або безпосередньо до харчування самих склопідйомників. рівномірність світіння

досягається завдяки спеціальному розсіює световоду, які знаходяться на зворотному боці акрилової пластини.


Підсвічування вже є в наявності на нашому складі і вже доступні у продажу.


Все підсвічування для всіх моделей і марок автомобілів будуть поставлятися в трьох колірних гамах: червоному, білому і синім кольорах.


На даний момент в нашому асортименті є світлодіодні підсвічування для п'яти моделей автомобілів: Chevrolet, Hyundai, Kia і Ssang Yong. Надалі ми плануємо постійно розширювати для нашого каталогу подсветок список моделей і марок автомобілів.


У разі оптових замовлень: від автоклубів, автосалонів і т.д. ми можемо нанести необхідну напис або логотип в наші підсвічування. Крім того, в самому найближчому майбутньому ми почнемо продаж аналогічних подсветок для підстаканників.


Тут більш детальні фотографії наших подсветок: