Чергові новинки від Philips

  • 06 December 2014 15:56:47

Голландський виробник в кінці вересня на виставці Automechanika представив чергові свої новинки галогенних ламп WhiteVision і X-TremeVision.

Новий WhiteVision буде світити на 40% більше білим світлом для температури 4300К - це додасть світла більш елегантний білий зовнішній вигляд. Крім того, вона світить на 60% сильніше. Завдяки своїм ксеноновими ефектів дорожня розмітка та знаки відмінно відображаються.


WhiteVision проводиться з кварцового скла, що зараз є достатньою рідкістю. Плюс скло оснащено ультрафіолетовим фільтром. Завдяки цьому скло стає міцнішим і відповідно більш стійким до різних вібрацій і надвисоким температур. При цьому термін експлуатації збільшується на 450 годин.


Лампи доступні для цоколів H1, H3, H4, H7 і T4W і W5W.


Про іншу лампу X-TremeVision ми вже писали на нашому сайті. Головною її особливістю є збільшення сили світла на 130%. Компанія Philips заявляє, що завдяки цьому збільшена дальність світіння на 40-45 метрів, що відповідає 2 секундам на швидкості 80 км / год. Колірна температура цих ламп 3700K, а також 20% збільшений білий колір. Це надає контрастності об'єктів, що корисно при їзді вночі.


Тривалість роботи також збільшена на 450 годин, доступні лампи для цоколів H1, H4 і H7.


 
Рекомендуємо