GPS навігатор Prology iMap-555AG

  • 14 may 2014 12:00:47

Як часто ми потрапляємо в міську пастку під назвою «пробка»? Для тих, хто їздить на роботу на машині, - це, на жаль, стало вже буденним і звичною справою. Принаймні в великих містах, багато хто прийшов до висновку, що набагато швидше і дешевше виходить дістатися куди-небудь в межах міста, використовуючи підземний транспорт. Однак, для автомобіліста це не вихід. Що робити? - Озброюватися спеціальним обладнанням, здатним відстежувати дорожні затори в реальному часі, як говорить відома мудрість: «Попереджений - значить озброєний». Автомобільним девайсом саме цього призначення порадував бренд Prology, випустивши нову модель портативного GPS-навігатора Prology iMap-555AG.

Інформацію про пробки iMap-555AG отримує з Інтернету, як і більшість навігаторів, де передбачена подібна функція, однак, тут постає питання про спосіб виходу в світову глобальну мережу. У порівнянні з моделями, у яких Інтернет з'єднання відбувається через мобільний телефон через Bluetooth, Prology iMap-555AG використовує більш надійний спосіб доступу. Підключення до мережі Інтернет здійснюється завдяки вбудованому в навігатор GPRS-модему, він забезпечує автономний від інших пристроїв і безперебійний доступ в будь-якому місці, де передбачена стільниковий зв'язок.

GPS навігатор Prology iMap-555AG

На відміну від свого попередника (iMap-525AG) в представленій моделі використовується більш потужний процесор ATLAS V 533МГц. На iMap-555AG встановлено програмне забезпечення «Навітел Навігатор» і останній пакет карт «Співдружність», що включає докладні карти України, Росії, Білорусі та Казахстану.

Крім своїх «прямих обов'язків» Prology iMap-555AG може використовуватися в якості центру розваг. Крім прокладання маршрутів в об'їзд пробок і, як наслідок - прямий економії часу і нервів, апарат вміє відтворювати музику формату MP3, відеофайли, фотографії і текстові файли TXT. Для того, щоб весь цей «мультимедійний букет» можна було зберігати в навігаторі, не відчуваючи нестачі в обсязі внутрішньої пам'яті (її там, до речі, передбачено 4 Гб), в апараті передбачений слот для карт пам'яті microSD. Є в наявності інтерфейс Mini-USB, за допомогою якого Ви легко підключіть навігатор до комп'ютера в разі необхідності перенесення будь-якої інформації або оновлення карт і ПО.

Модель вельми приваблива і з точки зору зовнішнього вигляду. Чорна глянсова поверхня гаджета і увігнуті торцеві сторони створюють дуже приємне враження і підкреслюють солідність і витонченість смаку потенційного володаря цього девайса.

Нові навігатори Prology iMap-555AG з GPRS вже надійшли в продаж!