Інструкція по установці Брелока типу PREMIUM

  • 24 may 2014 14:27:55

Даний аксесуар позиціонуються виробником як брелоки для преміум сегменту.

Брелок для автомобільних ключів відмінно підходить як подарунок водієві. У високу якість виробу можна переконатися, просто потримавши брелок в руках.

У комплект поставки входять:

упаковка брелока (пластикова коробка і поролонова прокладка для фіксації корпусу брелока в коробці);

корпус брелока;

гумова ніть- 2 шт;

металеве кільце.

Матеріал корпусу брелока - метал, з нанесеним на поверхню логотипом марки автомобіля. Нитка виготовлена ​​з міцної гуми, яка стійка до розтягування, розривів і інших впливів.

На наступних фотографіях показані фіксують елементи нитки, про які ми розповімо далі.

Отже, починаємо монтаж. Для початку вийміть брелок з пластикової упаковки. Дістаньте маленьке сталеве кільце, одну гумову нитку (друга поставляється як запасна) і сам корпус брелока. Потім просмикніть тонкий край нитки в отвір корпусу брелока з боку більш широкого отвори, і одягніть на неї металеве кільце:

Наступний крок-протягніть цей же край нитки в отвір корпусу, але вже в зворотному напрямку. Цей крок необхідно виконати не виймаючи з отвору перший виток нитки. Так як в отворі буде протягнута нитка вже в 2 шари, то, просмикуючи її в зворотному напрямку, доведеться докласти невелике зусилля.

Після цього витягуємо тонкий край нитки з отвору корпусу. Тепер залишилося тільки з'єднати фіксують елементи (отвір і виступ) різних країв нитки і затягнути нитку в корпус брелока.

Після установки брелок має такий зовнішній вигляд:

Як видно на наступній фотографії, гумова нитка після установки не виступає за корпус брелока. Завдяки міцності нитки, ключі або корпус брелока неможливо випадково відірвати голими руками, або зацепівшіть за який-небудь предмет. Такий метод кріплення є новим, і не має аналогів у інших виробників.

Дана інструкція актуальна для всіх брелоків типу Premium.

У висновку хотілося б сказати, що завдяки своїй якості та відмінному зовнішньому вигляду, даний брелок відмінно підійде як подарунок водієві. Щодо недорогий, якісний аксесуар з логотипом марки улюбленого автомобіля, на нашу думку, припаде до душі будь-якому водієві.