Гумові килимки в салон НОВЛАЙН

  • 24 may 2014 15:36:21

МАТЕРІАЛ

«Поліуритану» - назва, яке носить скоріше маркетинговий характер. Сам по собі матеріал належить до групи термоеластопластів.

Даний матеріал стійкий до практично будь-яким перепадів температур поширених в наших і не тільки наших широтах (від +50 ° С до -50 ° С), Автомобіль НЕ твердіють на морозі і не розм'якшуються при високих температурах, зберігають фізико-механічні характеристики в найсуворіших погодних умовах (проводилися випробування в температурної камері в процесі процедури схвалення продукту європейським підрозділом ФОРД МОТОР КОРПОРЕЙШН).

Поліуритану стійкий до впливу ультрафіолету і не втрачає свого оригінального кольору, не розм'якшується, не ставати крихким (проводилися випробування в температурної камері в процесі процедури схвалення продукту європейським підрозділом ФОРД МОТОР КОРПОРЕЙШН).

Третє, даний матеріал має високу зносостійкість, стійкістю до стирання і на розрив, це дозволяє протягом тривалого часу зберігати естетичний зовнішній вигляд і значно продовжити термін служби килима.

В 4-ри рази більше стійкий до зношування, ніж гума доведено випробуваннями ТОВ НІІРП (Науково-дослідний інститут гумової промисловості).

Матеріал, з якого зроблені килимки Новлайн, еластичний і в ньому немає залишкової деформації.

Матеріал нейтральний до всіх відомих миючих засобів, мастил і до бензину і іншим розчинників.

Матеріал мають антиковзні властивості і це дуже сильно впливає на безпеку в процесі користування.

Килими з поліуретану значно легше гумових аналогів (в середньому в два рази легше), що дуже важливо при чищенні, коли Автомобіль необхідно діставати і повторно складати на місце (комплект килимів з гуми - 8 кг., З поліуретану - 4 кг.).

Не володіє різким запахом - на відміну від гумових аналогів.

Варіанти кольорів: чорний, сірий, бежевий.

Безпека і базові характеристики.

БЕЗПЕКА

Килимок водія виробництва НОВЛАЙН комплектується фіксаторами. Залежно від марки і моделі автомобіля фіксатори можуть бути сумісні з базовою системою кріплення. 80% моделей автоковров НОВЛАЙН оснащені фіксаторами, 20% знаходяться в процесі удосконалення конструкції і оснащення фіксаторами. Є кілька варіантів фіксаторів аналогічних оригінальним: Ford, Opel, Peugeot, Citroen, Toyota, Volkswagen.

Гумові килимки володіють антиковзаючими характеристиками.

Відсутність бортика в передній частині водійського килима викликано необхідністю забезпечення комфортної і правильної роботи педалей управління автомобілем.

Крім того якість продукції компанії було підтверджено тим фактом, що килими НОВЛАЙН пройшли численні випробування і були схвалені європейським відділенням Ford Motor Company як заводський (оригінальний) продукт Ford.

БАЗОВІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Автомобільні килимки від компанії НОВЛАЙН проектуються в індивідуальному порядку для кожного автомобіля і точно повторюють геометрію статі, тобто килимок повністю закриває поверхню підлоги від бруду. Крім того, килим не має простору для переміщення по підлозі. Для розробки даних килимків застосовується тривимірне вимірювальне обладнання.

У всіх килимках Новлайн конструкція передбачає наявність захищають від пилу і бруду бортиків. Відмінною конструктивною особливістю бортів килимів НОВЛАЙН є ергономічний зовнішній вигляд і при цьому не втрачається їх функціональне навантаження. Вони відмінно доповнюють інтер'єр салону автомобіля.

У конструкції переднього килима водія є спеціальний язичок, повністю захищає від забруднення майданчик для відпочинку ноги водія. На нових моделях килимків передбачена перетинка з'єднує язичок з килимом і це буде додатковим захистом бічній поверхні підлоги.

В конструкції задніх килимків є перемички, які захищають задній тунель від забруднення (це особливо важливо, якщо в автомобілі знаходяться маленькі діти).

На килимках присутній малюнок компанії виробника, що робить більш естетичний вигляд підлогового покриття автомобіля.

У кожен комплект кріплення входить інструкція з ілюстраціями по установці.

Фіксатор.

Килимки від компанії НОВЛАЙН комплектуються фіксаторами, які перешкоджають прослизання килима по покриттю салону.

1) Існують такі типи фіксаторів в килимах НОВЛАЙН:

Фіксатори типу F

Фіксатори типу X

Фіксатори типу Peugeot / Citroen

Фіксатори, формовані в автоковре

Тип F

Фіксатор складається з двох частин: гвинта і кліпси (див. Рис. 1)

Мал. 1. Фіксатор тип F.

Згідно з інструкцією по установці (Рис. 2), в місцях, позначених на поверхні килима, просверливаются отвори. Кліпса замикається на килимі. Потім килим укладається в нішу. За отвору в кліпсі розмічається покриття салону. Потім в зазначеному місці шилом робиться середнього розміру отвір.