Лампи Philips X-treme Vision і Osram Xenarc

  • 13 August 2014 11:55:36

Ксенонові технології вже міцно увійшли в автомобільну життя України. Найбільш технологічно просунутими компаніями в цій галузі є німецькі Osram і голландські Philips.

Ці компанії виробляють ксенонові лампочки для автомобілів з індексом D, тобто на яких вже стояв ксенон. Найбільшим ефектом володіють лампочки Osram серії Xenarc і Philips серії X-treme Vision. У ціновому діапазоні вони знаходяться приблизно на одному рівні - середня ціна лампочок коливається, в залежності від цоколя, від 950 до 1500 гривень за лампу.


Лампи Xenarc володіє високою світловіддачею (3200 лм), що на 30% більше у звичайних лампочок Osram. Дана серія представлена ​​у всіх цоколях і має ряд модифікацій. Наприклад, новинка цього року NightBreaker володіє світловіддачею на 70% більше, ніж у звичайних ламп. Лампи Osram серії Xenarc можна придбати в інтернет-магазині Autoelectro.


Лампи від компанії Philips серії X-treme Vision користуються найбільшою популярністю. Причин цьому багато. По-перше, Philips - це відома марка, яку знають всі, в незалежності від наявності авто, віку, статусу. І тому її продуктам довіряють. Лампочки Філіпс дійсно високої якості, з дуже хорошими характеристиками. Серії X-treme Vision відрізняється підвищеними характеристиками по світловіддачі і вдосконаленими технологіями, завдяки яким лампочки служать довго, працюють надійно і світять дивовижно. Лампочки серії X-treme Vision можна купити в інтернет-магазині Автоелектро.