Де можна використовувати маяк М70?

  • 12 August 2014 15:10:42

Останнім часом GPS маячки стали дуже популярними. Вони стали більш надійними в роботі, їх функціональні можливості помітно розширилися, користуватися ними стало набагато простіше. Тепер користуватися маячками М70 може користуватися практично кожен, абсолютно не пов'язана з технікою людина. Інструкція написана на доступному, зрозумілою мовою, налаштовувати маячок М70 тепер стало простіше. Внизу представлена ​​малюнок-схема Швидкого налаштування і режими роботи.


Залежно від цілей Ви можете вибрати відповідний для себе режим.


Найбільш універсальний режим Сон підходить для тих, хто хоче убезпечити - свого домашнього улюбленця (собаку, кішку і т.д.);


хто хоче убезпечити свою худобу (кіз, корів, коней) і домашніх птахів (гусей, качок). Маяк має невеликі розміри і малу вагу, тому його можна прикріпити на нашийник не боячись навантажити тварина;

маяк також можна покласти в будь-який двіжемий предмет, який має високу цінність для власника: сейф, верстат, газонокосарку або дизельну електростанцію;

через те, що на прийняття інформації з супутників і її передачі на мобільний телефон або сервер Ніяк не вліет пластик, М70 можна помістити в будь-який пакет або пластикову ємність і в такому випадку можна стежити за мережами, буями, човном і іншими плавучими об'єктами.

В цьому режимі маяк М70 прокидається раз на добу (при бажанні інтервали можна міняти) і чекає команди від користувача. У режимі Сон заряду батарей вистачить до 3 років і до 8 років при виході на зв'язок раз у тиждень.


Тим, хто хоче захистити свій автомобіль від можливого викрадення підійде режим Охорона. Він відправляє координати раз на добу і інформує власника маячка про початок руху транспорту. У такому режимі маячок зможе пропрацювати до півтора року. Також цей режим рекомендується для тих, хто побоюється за своїх близьких: дітей, батьків, друзів.


Якщо Ви зібралися в похід або з інших причин потрібен постійний доступ до маячки, тоді підійде режим Чекаю. У цьому режимі пристрій постійно на зв'язку і може автономно працювати протягом 20 днів. Зараз багато наших солдати в зоні АТО використовують маяки і в цій дуже важкій ситуації буде корисний саме цей режим. Цей режим також буде корисний.


Режим Чекаю стане в нагоді тим, хто здає свій транспорт або інший об'єкт в оренду: машини напрокат, квадроцикл, гідроцикл, велосипед і т.д.


Якщо раптом Ваше майно вкрали або викрали, тоді режим М70 потрібно переключити в режим Пошук. В цьому режимі он кожні 15 хвилин виходить на зв'язок і з таким же інтервалом відправляє дані з координатами на телефон і на моніторинговий сервер.


Маяк Маркер М70 зроблений з міцного пластику, компактний, герметичний, легкий, непримітного чорного кольору, тому його легко можна покласти практично в будь-яке місце не боячись що його виявлять, що він прогниє або заклинить від потрапила вологи.


 
Рекомендуємо