Автомобільні доводчики дверей Slamstop

  • 11 August 2014 13:23:57

В даний час у автомобілістів стало модним по-різному вдосконалювати своє авто, робити його для себе ідеальним.

І виробники додаткового обладнання активно користуються цим. У цій статті хотіли представити одне з таких пристроїв, яке зможе зробити Ваш автомобіль краще.

Йдеться про відносну новинку - доводчиках дверей від компанії Slamstop.


У чому ж полягає принцип роботи доводчиків дверей? Основна їх функція це автоматичні закриття дверей в разі якщо двері не були зачинені або закрита не повністю.


Сам доводчик складається з блоку реле, робочого механізми, що кріпить штатив і троса, електроприводу, магніту і датчика, який фіксує положення дверей. Виходячи цих конструктивних особливостей доводчики дверей абсолютно автономні і не залежать від замкового механізму, тобто не потрібно вносити фундаментальні технічні корективи і отримати дозвіл на переобладнання автомобіля.


Деталі автодоводчиком Slamstop зроблені зі зносостійких матеріалів - були проведені випробування на закриття 30 000 разів. Виробник гарантує 15 років щоденного терміну експлуатації.


Серед інших характеристик слід виділити:


робочі температури від -40 до +85 градусів

низький рівень шуму

компактний розмір і малу вагу.

Наступним важливим моментом доводчиків Slamstop є їх універсальність. Якщо раніше доводчики встановлювалися на заводі збірці в автомобілі преміум класі, при чому під кожну модель передбачалися пристрої з різними настройками, то тепер доводчики дверей можна встановити на автомобіль вітчизняного і зарубіжного виробництва і з будь-яким типів дверей.


Ну і природно то за заради чого купують доводчики для автомобілів - закриття і дозакритія дверей салону і багажника. Це буде корисно якщо:


у вас є маленькі діти і ви боїтеся що вони, наприклад, під час оплати Вами за бензин

якщо у Вас проблеми з закриттям дверей, і ви боїтеся що хто-небудь з пасажирів не закрив двері. Ця функція може корисна для людей з великою компанією або, наприклад, таксистів.

двері ніколи не відкриються при русі.

зручно при розвантаженні і навантаженні - щоб не бруднити руки і торкатися до ручок дверей або багажника. Є також моделі які запам'ятовують висоту підйому багажника.

Підвівши загальний разом, можна зробити висновок що автодоводчиком Slamstop це великий плюс до Вашої безпеки і безпеки пасажирів. Крім того, це надійно, доступно і модно.

Автомобільні доводчики Ви можете придбати в інтернет-магазині Автоелектро.