Magnum - зручність і ефективність!

  • 11 January 2018 18:50:25

Компанія «МСС Україна», виробник охоронних систем Magnum починає новий 2018 з приємної новини. Чотири моделі охоронних систем Magnum M10, M20, S10, S20 отримали ще більше функцій для зручного і ефективного користування.


Що саме зручного і корисного ми пропонуємо нашим клієнтам в 9-й версії ПЗ:


Тепер за допомогою технології Bluetooth забезпечено швидке і зручне програмування всіх параметрів охоронної системи. Програмування параметрів по Bluetooth відбувається за допомогою мобільного додатку Magnum Installer як при установці системи, безумовно буде зручно для установників охоронних систем, так і в оперативному режимі користування. Кількість параметрів, які налаштовуються при установці залежить від складності установки на автомобіль і кількості функцій замовлених власником автомобіля. І якщо раніше таке програмування вимагало великих витрат часу, додаткові дротові підключення іноді навіть додаткове обладнання (програматор), то зараз процедура зручна і швидка (5-10 хвилин) зі смартфона *. Більш того настройки в системі установник відстежує в режимі он-лайн при зв'язку системи з додатком по Bluetooth.

Параметри які іноді змінює власник автомобіля - ПІН код доступу, секретний ключ шифрування даних, телефони для інформування СМС і голосовими повідомленнями, настройки датчиків, налаштування запуску двигуна для підігріву або охолодження двигуна і інші настройки користувача для безпеки і комфорту. Для користувача вхід в режим програмування раніше вимагав особливих знань і навичок, тому більшість користувачів зверталися за допомогою до установника, тепер разом з Bluetooth особливі знання і навички не потрібні. Споживач має можливості швидко і самостійно внести зміни в таблицю налаштувань.


Наступним кроком до зручностей буде додаток для програмування з комп'ютера (ноутбука) з Bluetooth через Desktop додаток.


Також для зручності і на вимогу деяких наших партнерів забезпечена можливість зчитування будь-якого параметра системи за допомогою СМС запиту, реалізовано підтвердження на 1-й номер СМС прийняття нового параметра при програмуванні через СМС

Реалізовано управління пусковим підігрівачем через мобільний додаток (в мобільному додатку з'явилася кнопка управління і індикація стану підігрівача. Для установників буде приємною новиною що реалізувати цю функцію управління підігрівачем можливо як через CAN модуль так через додатковий аналоговий вхід вихід (preheat)

Тепер навіть у slave режимі охорона система дозволяє забезпечити запуск і глушіння двигуна через три кратне натискання кнопки штатного брелока

Також виконано численні пропозиції наших клієнтів і установників щодо забезпечення зручностей як при встановленні так і при користуванні охоронною системою в різних режимах. Виправлені неточності у відображенні деяких параметрів системи через мобільний додаток.

Щодня маркетинговий і конструкторський відділ компанії виробника працює над тим, щоб наша продукція отримувала реальні конкурентні переваги в забезпеченні охорони для автовласників і фахівців електриків, які працюють разом з нами. Слідкуйте за нашими новинами і купуйте справжню українську продукцію для захисту автомобіля.


* - Підтримується операційна система Android.

 
Рекомендуємо