Нова автосигналізація від Pandora

  • 01 September 2014 10:27:45

Представники Pandora оголосили про офіційний старт продажів нових моделей автомобільних сигналізацій Pandora LX 3030.

Дана сигналізація є спрощеною версією LX 3050, без функції автозапуску двигуна. Але є ряд нововведень, які зацікавлять своїх нових клієнтів. Серед них новий більш компактний, герметичний корпус і повна відмова від електромеханічних реле. На платі головного блоку Pandora є тільки один реле, за допомогою якого можна активувати блокування двигуна або підтримку запалювання.


Всі інші силові з'єднання підтримуються силовими ключами, а це величезний плюс для бюджетних сигналізацій. Крім того, немає клацань реле світлової сигналізації. Це зроблено для збільшення протиугінних характеристик, тому що за клацання потенційному викрадачеві буде легко дізнатися де знаходиться основний блок LX 3030.


Завдяки вбудованій системі CAN-drive і LIN установка сигналізації на автомобілі моделі LADA (Kalina, Granta, Priora NEW), а також новий УАЗ-Патріот 2014 року став набагато простішим.

На додаток до перерахованих вище плюсів є також вдосконалений акселерометр, версія якого встановлюється в топові версії Pandora. Він правильно реагує на всі рухи, поштовхи, удари і не турбуватиме власника авто після кожного незначного шуму, але і не пропустить реальну загрозу автомобілю. Чутливість датчиків акселерометра якомога налаштувати дистанційно за допомогою спеціального брелока.


Останнім удаваним дрібним штрихом, але тим не менш важливий для роботи, нової система Pandora LX 3030 є модуль RFM-390, який забезпечує надійний зв'язок між брелоком сигналізації і самої сигналізації.