Нова послуга "Підбір світлодіодів LED для Вашого авто"

  • 07 may 2014 14:51:02

Світлодіоди LED для автомобілів В нашому інтернет-магазині "autoelectro.ua" з'явилася нова послуга під назвою «канікули для генератора». Тепер Ви можете залишити заявку на масову заміну світлодіодів (LED) в Вашому автомобілі. Хто стикався з заміною світлодіодів в салоні, в підсвічуванні номерного знака або ще де-небудь, то підтвердить, що це не завжди просте завдання. Оскільки потрібно знати тип світлодіода, його розмір, а якщо хочеться поставити щось більше за потужністю, то тут взагалі виникає питання, а чи можливо це туди встановити. Ось ми подумали і вирішили зробити для Вас таку послугу, завдяки якій можна залишити заявку, на масову заміну лампочок у Вашому автомобілі. В такому форматі:

наприклад:

Марка автомобіля;

Модель;

рік;

є в автомобілі контролер цілісності ламп ?;

тип кузова (не обов'язково)

І звичайно ж ті області які хочете розвантажити від зайвих навантажувальних потужностей.

габарити;

приладова панель;

підсвічування номерного знака;

повторювачі поворотів в дзеркалах;

салонне освітлення (бардачок, основне світло, задні плафони освітлення);

противотуманки;

і т.д.

Після чого наші менеджери з Вами здзвонитися і підтвердять замовлення. Після ми зробимо підбірку і надамо Вам Ваш комплект світлодіодів.

Багато запитають, а навіщо у мене і так в салоні все світитися добре і мене все задовольняє, або габарити світять так і добре ?!

Відповідаючи на це питання, будемо спочатку оперувати цифрами. Припустимо в більшості автомобілів габарити, підсвічування номерного знака або підсвічування салону, оснащені лампами потужністю 5W і світловий потік який вони випромінюю 20 Лм, а аналогічні їм світлодіоди їх потужність може становити (Falcon T10x38-6X) 1.5W а світловий потік 150 Лм, звичайно, є і LED які можуть бути, скажімо - (FalconT10-1WR (2WR)) 1W і мати світловий потік 25 Лм, але тут питання лише в тому, який бюджет ви готові виділити на модернізацію свого авто. Тобто якщо перевести цифри в слова, то можна зробити наступний висновок: встановивши світлодіоди, Ви отримуєте відмінний світловий потік, який буде споживати значно меншу потужність.

Ще одне з відмінних властивостей світлодіодів - це те, що термін служби у ламп з накаливанием - 1000 годин, а світлодіодних ламп становить 20 000 годин.

Менша інерційність. Говорить про те, що світлодіод включається на 0,2 секунди швидше лампи розжарювання. Саме тому світлодіоди, так часто стали застосовувати в стоп-сигналах. Адже 0,2 секунди виграшу - дуже цінна перевага.

Погодьтеся світлодіоди це реальна економія Ваших грошей. А потрібна вона Вам чи ні, вирішувати вже Вам!

Google