Навіщо купувати штатні магнітоли?

  • 07 may 2014 13:48:00

З кожним днем ​​все більше автомобілістів вибирають комфорт в дорозі, який забезпечують автомобільні гаджети, а саме GPS навігатори, ТВ - тюнери, монітори, відеореєстратори і т.п. Але всі ці пристрої займають місце на торпеді, на склі, а це зайвий раз привертає увагу злодіїв і шахраїв, і доводиться при кожному покиданні машини всі ці пристрої знімати і носити з собою, що є не дуже зручно.

Для всього цього існує штатний головний пристрій, який повністю встановлюється на родно місце автомобіля, використовує рідні кріплення і дроти і вимагає мінімальних втручань в конструкцію торпеди. Багато штатні магнітоли поєднують в собі багатий набір мультимедійних і навігаційний функцій.

Купуючи штатну магнітолу, Ви отримуєте в одному пристрої наступні функції:

GPS - навігатор - він дозволить Вам дістатися до потрібного місця, не застрягти в пробках, і не загубитися в незнайомому місті.

ТВ-тюнер - в дорозі Ви ніколи не пропустите Ваш улюблений серіал, і Ваші попутники завжди будуть зайняті і не будуть відволікати Вас від дороги.

DVD - програвач - на стоянках або в дорозі Ви завжди можете подивитися свій улюблений фільм, для Ваших дітей включити мультфільми і поїздка для них виявиться не нудною, а захоплюючою.

MP3-програвач, Ви зможете слухати Вашу улюблену музику в хорошій якості. І насолоджуватися поїздкою.

Монітор для виводу інформації:

з парктроника (датчиків парковки) - Ви завжди зможете під'їхати на мінімальну відстань, і не переживати за Вашу машину та інші авто.

камери заднього виду - Ви завжди будете бачити, що відбувається ззаду і спереду вашого атво і контролювати процес паркування

датчиків тиску в шинах TMPS - Ви можете контролювати температуру і тиск в шинах.

Відеореєстратор - записувати все, що відбувається з Вами і з вашою машиною на дорозі, і при будь-яких пригодах це допоможе Вам у суді.

Internet - Ви можете завантажувати інформації про пробки, перевірити пошту, і просто скоротати час на ваших улюблених сайтах.

Google