Нова сигналізація DXL 5000 pro від Pandora

  • 04 September 2014 12:50:29

Автомобільна сигналізація DXL 5000 pro є продовженням двох попередніх сигналізацій з групи DXL 5000. Удосконалення торкнулися двох моментів:


надійний зв'язок між сигналізацією і брелоком

інформативність монітора, щоб використовувати більшу кількість параметрів і збільшення кількості команд, якими можна управляти дистанційно.

Для досягнення цих цілей повинні були бути створені і впроваджені абсолютно інноваційні способи шифрування і передачі радіосигналу від сигналізацію до приймача (брелоки, мобільнику, серверу) і навпаки. Залишилися ті ж частоти, що були і раніше - 863МГц. На цій частоті сигнал від сигналізації буде надходити там, де навіть не доступна GSM мережу.


Перш за все нововведення торкнулися вирішення проблеми фільтрації шумів. Цю проблему фахівці Pandora вирішили блискуче - завдяки апаратним і програмним виправлень звукова смуга пропускання склала 2,5 кГц, а це дуже високий показник. Тобто завдяки цим «технічним реформ» зв'язок з автомобільної охоронної системою не буде піддана наведенням GSM мереж, різних локальних бездротових мереж Wi-Fi, Bluetooth, радіо і т.д.


Незважаючи на те що зараз модно стало встановлювати автосигналізації з GSM зв'язком, вони все-таки не вирішують проблеми, які притаманні всім пристроям працюють з LBS станціями:


по-перше, GSM досі не покриває територію всієї України (гори, прибережні зони), погано працює в підземних приміщеннях і взагалі в місцях з середньою екранування.

по-друге, сигнал по «стільниковим каналах» надходить в рази повільніше, ніж за прямим радіоканали від сигналізації. А під час будь-якого події будь-які 30 секунд можуть бути вирішальними.

як і за користування GSM з інших приймачів (мобільних телефонів, GPS трекерів і маяків) в разі користування GSM сигналізації потрібно буде платити операторові.

і по-четверте, деякі команди по GSM каналу вимагає запуску окремих додатків, що знову ж таки вимагає часу.

Тому прямий радіоканал і управління з брелка ще довгий час буде актуально і затребуване.


 
Рекомендуємо