GPS маяк і трекер від Pandora

  • 04 September 2014 15:13:40

Російська компанія крім сигналізацій в недалекому майбутньому планує випускати GPS маяки і трекера, при чому за словами представників компанії Pandora коштувати вони будуть не більше 1100 грн. Поки ж Пандора поставляє пристрої з технологією стеження в комплектації до своїх новітнім автомобільних сигналізації. Таких як Pandora DXL 5000 pro.

У комплекті до сигналізації Pandora DXL 5000 pro є модуль визначення координат NAV-04. Як і практично у всіх пристроях російського виробництва, які хоч якось використовують супутниковий зв'язок, застосовується система позиціонування ГЛОНАСС. Модуль - маяк NAV-04 теж в добавок до GPS і GSM використовує ще й ГЛОНАСС. Єдиною особливістю цього пристрою та інших версій в майбутньому є те, що GPS маяк застосовується не тільки для визначення місця розташування.

Завдяки наявності такого модуля трохи змінюється вся концепція роботи автомобільної сигналізації. За допомогою Pandora NAV-04 сигналізація може працювати як автономний маяк. Як це відбувається? Завдяки додатковому GSM каналу від маячка, з'являється запасний канал передачі зв'язку, шифрування і, відповідно, команд. Цей канал не є альтернативою, але є додатковою фактор безпеки і стабільної роботи всієї охоронної системи.

У пристрій є дві SIM карти і, відповідно, може працювати від двох різних операторів мобільного зв'язку. Це значно збільшує зону покриття, а разом з нею і стабільність роботи. Pandora NAV-04 може працювати як від внутрішніх батарей, так і від зовнішнього живлення.

 
Рекомендуємо