Маячок Pandora NAV BT отримав абсолютно новий додаток доступний і для iOS!

  • 06 February 2018 22:02:02

Під завісу 2017 року компанія Pandora встигла випустити на ринок зовсім нове, унікальне за своїми габаритами і функціоналу виріб - автономний GSM / GPRS / Bluetooth-маячок Pandora NAV-08.


За нетривалий час з моменту старту продажів цей маячок-закладка вже починає підкорювати серця наших користувачів за настільки широкий, гнучкий, сучасний функціонал, реалізований в рекордно мініатюрних габаритах - всього 52х42х17 мм. Обмеженням сфер використання Pandora NAV-08, мабуть, може бути тільки ваша власна фантазія. Уявіть самі: він звичайно ж може виконувати функцію автономної автомобільної закладки, більш того, він може використовуватися практично на будь-якому виді транспорту, починаючи з велосипеда, мотоцикла, квадроцикла і т.д., і навіть для водного скутера, катери, моторного човна. Але і це ще не все. Pandora NAV-08 може використовуватися для відстеження ваших посилок, багажу, різних вантажів, домашніх тварин під час прогулянок, ну і, звичайно ж, найголовніше - навіть ваших дітей і людей похилого віку рідних. І це далеко не всі сфери його застосування. Pandora NAV-08 є сучасним, високотехнологічним рішенням з окремим мобільним додатком. Саме тому група талановитих програмістів Pandora розробила новий мобільний додатки Pandora NAV BT, яке вже доступний для скачування тепер і на платформі iOS.


Давайте докладніше ознайомимося з функціоналом цього нового мобільного застосування:


1. На головній сторінці програми Pandora NAV BT відображаються ключові параметри:


дата, час і місце виходу на зв'язок;

рівень заряду елементів живлення;

Температура навколишнього середовища.



Також є можливість включення режиму стеження. В цьому режимі автономний маяк-закладка переходить на регулярну відсилання даних і ставати практично повноцінним трекером.


2. При вході в меню програми Pandora NAV BT є можливість переглянути всю історію виходів на зв'язок маячка-закладки Pandora NAV-08 і всіх даних, які він розвантажував.



3. У мобільному додатку доступний широкий і гнучкий функціонал налаштувань, який дозволяє адаптувати роботу маячка-закладки практично під будь-які ваші потреби.



4. Інженери Pandora постійно працюють над розширенням функціоналу, оптимізацією роботи виробів. Всі ці зміни і доповнення знаходять відображення в нових прошивках; саме тому одна з зручних і сучасних функцій Pandora NAV BT - це можливість по Bluetooth-з'єднанню перевірити, чи доступна новіша прошивка, і, якщо так, то менш ніж за хвилину провести оновлення прошивки.