LED лампи Philips Ultinon - висока яскравість в компактному корпусі

  • 08 February 2018 17:34:14

Світлодіодні лампи Philips серії Ultinon LED-HL мають велику кількість переваг по відношенню до аналогічних рішень на ринку, а саме:


високу яскравість

• Велика яскравість підвищує оглядовість

• Неперевершена оглядовість завдяки збільшеній до 160% * яскравості


Світіння холодним білим світлом

• Чистий і яскравий білий світ

• Колірна температура: 6200 К

• Світлодіодні лампи з великим терміном служби

• Надійні світлодіодні лампи з терміном служби до 8 років


Простота установки завдяки компактній конструкції

• Компактна конструкція

• Вбудована електроніка забезпечує просту установку


Висока якість Philips, на яке ви можете покластися

• Вищий клас автомобільного якості

• Освітлення від компанії Philips для автомобільної індустрії володіє найвищим рівнем якості




Основні характеристики:


Велика оглядовість завдяки високій яскравості

Водіння в темряві - непросте завдання, а значить ви повинні бути впевнені в головному висвітленні вашого автомобіля. Фронтальний і бічний огляди однаково важливі для безпечного водіння.


Завдяки технології SafeBeam світлодіодні лампи Ultinon від компанії Philips збільшують оглядовість до 160% *.


Чим більше ви зможете бачити, тим краще ви керуєте і тим менше буде час реакції і вище ваша безпека. Так Неда темряві перемогти, вибирайте продукцію компанії Philips і почніть водити вночное час доби з більшою впевненістю і комфортом!


Чистий і яскравий білий світ

Завдяки кольоровій температурі 6200K світлодіодні лампи Ultinon від компанії Philips на основі технології LUXEON створюють яскраво білий, схожий на денне освітлення світло. Завдяки хорошій видимості вам буде легше помічати перешкоди і їхати по ідеальній для водіння траєкторії. А завдяки тому, що вам не доведеться напружуватися для того, щоб побачити ділянку дороги перед вами, ваша поїздка в нічний час стане більш комфортною та захоплюючою.


Надійні світлодіодні лампи для головного освітлення

Вам необхідно яскраве і стильне автомобільне освітлення, але ви знехотя постійно міняти вийшли з ладу лампи? Це головна слабкість традиційних ламп; чим вище їх потужність, тим коротше термін служби.

Світлодіодні лампи мають більший строк служби, а продукція Ultinon від компанії Philips з технологією терморегулювання AirFlux демонструє виняткову довговічність: термін служби цих ламп становить до 8 років.


Вищий клас автомобільного якості

Технологічно вчинене освітлення від компанії Philips широко відомо в автомобільній промисловості вже більше 100 років. Продукти компанії Philips проектуються і розробляються з дотриманням строгих процесів контролю якості (в тому числі застосовних стандартів ISO), що гарантує незмінно високі стандарти виробництва. Більшість виробників автомобілів вибирають лампи Philips, оскільки купуючи товари Philips - здобуваєш якість. Ви отримуєте потужне яскраве освітлення з високою ефективністю світлового потоку, висококласний стиль і вдосконалену систему світлодіодного освітлення, що забезпечує більш безпечне, спокійне і приємне водіння.


Проста установка!

Завдяки простій установці в більшість моделей автомобілів, водії, які мають досвід технічного обслуговування, зможуть легко оновити освітлення свого транспортного засобу. Однак при установці світлодіодних ламп Philips ми рекомендуємо вдатися до послуг професійних механіків, що гарантує правильну роботу вашого нового освітлення.


компактна конструкція

У розробці світлодіодних лампах Ultinon від компанії Philips використовується абсолютно нова конструкція лампи, в якій вся електроніка блоку управління вбудована в її корпус. Блок управління є мозковим центром світлодіода: він контролює такі аспекти експлуатації, як споживана потужність і світловий потік. У багатьох інших світлодіодних рішеннях, доступних на ринку, блок управління встановлений поза корпусом світлодіодної лампи. У світлодіодних лампах Ultinon від компанії Philips він вбудований безпосередньо в корпус для створення оптимальної конструкції при використанні в органиченно просторі. Менший розмір світлодіодної лампи є в даному випадку ключовим фактором, так як деякі оптичні системи (фари) зовсім невеликі. Завдяки компактному дизайну світлодіодні лампи Ultinon від компанії Philips підходять для великої кількості моделей автомобілів і легко можуть бути встановленi професійними механіками.

 
Рекомендуємо