StarLine AS96 BT GSM - розумна захист автомобіля!

  • 01 February 2018 19:43:25

Зробіть ваш автомобіль розумніші вже сьогодні: Розумна безпеку на стоянці і під час руху, Розумний сервіс і Розумна економія - це Розумний охоронно-телематичний комплекс StarLine AS96 BT GSM.



1. SUPER SLAVE


МЕТКА І СМАРТФОН


Завдяки технології Bluetooth Smart Ваш смартфон тепер може стати Bluetooth міткою для авторизації власника, що дуже зручно, тому що не потрібно носити додаткову мітку, а смартфон завжди з вами. Також можна використовувати один з наступних способів управління:


основний брелок StarLine з ЖК-дисплеєм

додатковий брелок-мітка StarLine

Для використання смартфона в якості мітки, скачайте додаток «StarLine Ключ» з магазинів PlayMarket або Apple Store і зареєструйте свій смартфон.



2. ЄС-1


ВОЛШЕБНОЕ ПРИКОСНОВЕНИЕ


Безконтактний датчик дотику StarLine ЄС-1срабативает при піднесенні руки. Відкривайте замок дверей або багажника автомобіля простим дотиком і керуйте іншими пристроями вашого автомобіля легко і з комфортом.



3. ОБХІД


IMMO + КЛОНИРОВАНИЕ


Використовуйте бесьключевой обхід штатного іммобілайзера за технологією iKey StarLine і ви заощадите на виготовлення дублікату ключа та встановлення ключового обхідника.


Обходити складні алгоритми авторизації сучасних автомобілів легко c сервісом StarLine CopyKey.


Створюйте програмну копію ключа за допомогою високопродуктивного сервера StarLine.


Найшвидший обхід для:


Список постійно розширюється.



4. ГНУЧКИЙ СЕРВІС


Для найвимогливіших власників є можливість реалізації будь-яких побажань в частині програмування параметрів управління. Можна реалізувати величезний перелік дій при наближенні власника з міткою до машини, а саме: включення підігріву лобового скла, автоматична установка керма, дзеркал і сидінь в попередньо задане положення, активація запису на відеореєстратор при спрацьовуванні режиму тривоги і багато іншого.



5. РОЗУМНИЙ ЗАПУСК


Можна реалізувати не тільки класичний автоматичний і дистанційний запуск, а також активувати штатні опалювачі виробництва відомих фірм Eberspächer і Webasto.


Стандартний алгоритм активації комбінованого запуску з опалювачі передбачає попереднє включення підігріву Webasto на час від 20 до 50 хвилин, а потім включення дистанційного запуску.


Просте управління підігрівниками фірм Eberspächer і Webasto виконується по шинам CAN або W-BUS.



6. Інтегрований 2CAN + 2LIN


Найбільш зручну і безпроблемну установку охоронного комплексу StarLine на сучасні автомобілі з декількома цифровими шинами забезпечує інтегрований 2CAN + 2LIN-інтерфейс.



7. УПРАВЛІННЯ GSM


Керуйте функціями охорони і комфорту вашого автомобіля дистанційно за допомогою розумного докладання StarLine Телематика. Ваш автомобіль як на долоні!


Додаток можна завантажити на Google Play або App Store.



Вперше розумні технології так доступні!


Розумний StarLine AS96 BT GSM надійно захищає автомобіль і каже вашої безпеки - «ТАК»!

 
Рекомендуємо