StarLine E96 BT - безпека за розумною ціною

  • 05 November 2017 14:34:00

StarLine E96 BT - новий автомобільний охоронний комплекс 6-го покоління створений для вашої безпеки і економії!


Відчуйте всі переваги автосигналізацій нового покоління:


охорона авто як на стоянці, так і під час руху;

гнучке налаштування широких функцій для комфорту;

проста і швидка установка;

економія для власника.

розумний обхід


У StarLine E96 BT доступна сучасна технологія власної розробки StarLine iKey, яка дозволяє реалізувати бесьключевой обхід штатного іммобілайзера. Вам не потрібно витрачати гроші на виготовлення дубліката ключа і закладати його назавжди в машину.


Сервіс StarLine CopyKey допоможе обійти найскладніші алгоритми авторизації на сучасних автомобілях. Створюйте програмну копію ключа за допомогою високопродуктивного сервера StarLine.


Найшвидший обхід для всіх!




SUPER SLAVE: смартфон-мітка


Завдяки технології Bluetooth Smart Ваш смартфон тепер може стати Bluetooth міткою для авторизації власника, що дуже зручно, тому що не потрібно носити додаткову мітку, а смартфон завжди з вами. Також можна використовувати один з наступних способів управління:


основний брелок StarLine з ЖК-дисплеєм

додатковий брелок-мітка StarLine

Для використання смартфона в якості мітки, скачайте додаток «StarLine Ключ» з магазинів PlayMarket або Apple Store і зареєструйте свій смартфон.




гнучкий сервіс


Для найвимогливіших власників є можливість реалізації будь-яких побажань в частині програмування параметрів управління. Можна реалізувати величезний перелік дій при наближенні власника з міткою до машини, а саме: включення підігріву лобового скла, автоматична установка керма, дзеркал і сидінь в попередньо задане положення, активація запису на відеореєстратор при спрацьовуванні режиму тривоги і багато іншого.




розумний запуск


Можна реалізувати не тільки класичний автоматичний і дистанційний запуск, а також активувати штатні опалювачі виробництва відомих фірм Eberspächer і Webasto.


Стандартний алгоритм активації комбінованого запуску з опалювачі передбачає попереднє включення підігріву Webasto на час від 20 до 50 хвилин, а потім включення дистанційного запуску.


Просте управління підігрівниками фірм Eberspächer і Webasto виконується по шинам CAN або W-BUS.




розумна установка


Швидка установка охоронного обладнання StarLine з мінімальним втручанням в штатну проводку забезпечується завдяки підключенню по одному або декільком сучасним цифровим інтерфейсам CAN і LIN.




Розумний комплекс StarLine E96 BT, а також інші автосигналізації StarLine вже можна придбати в нашому інтернет магазині autoelectro.ua.


Ви можете замовити продукцію по телефону, або скористатися кошиком. Якщо товар є на складі, він буде в вашому місті через кілька днів після підтвердження покупки.


Оплатити товар можна будь-яким зручним для вас способом. Можете перерахувати гроші на наш рахунок, або зробити оплату післяплатою. Також є можливість швидкого кредитування. Таку послугу нашим клієнтам надає Приват Банк.


За доставку товару до вашого міста несе відповідальність кращий перевізник України - Нова Пошта. Втім, якщо вам незручно користуватися послугами цієї служби доставки, ми здійснимо відправку обраного товару будь-яким іншим сервісом - на ваш вибір.


StarLine E96 BT - Ваша доступна і розумна безпеку!

 
Рекомендуємо