Рейтинг кращих автосигналізацій 2017 року

  • 13 November 2017 15:39:58

Непомітно 2017-й рік добігає кінця, а значить саме час починати підводити підсумки, і складати рейтинги кращих виробників товарів для автовласників. Сьогодні ми поговоримо про тих, хто готовий взяти на себе відповідальність за безпеку вашого авто, і захистити його від викрадачів.

На ринку автомобільних товарів представлена ​​величезна безліч сигналізацій і охоронних систем, що відрізняються не тільки ціною, але і своїми функціональними можливостями, надійністю і зручністю експлуатації. Кожен власник авто бажає захистити свій транспортний засіб від зазіхань зловмисників. Однак навряд чи знайдуться бажаючі платити тільки за розкручений бренд, або за непотрібні функції. Тому в цій статті ми розповімо, на які торгові марки сигналізацій варто звернути увагу, і які моделі заслужили статус найкращих в році, що минає.

П'ятірка кращих виробників автосигналізацій

Уже кілька років поспіль топ - п'ять виробників сигналізацій для авто практично не змінюється. Якщо ви щорічно переглядаєте подібні рейтинги, напевно всі ці бренди вам знайомі:

Starline (Старлайн) - ця фірма виробляє відмінні охоронні системи для автомашин, мотоциклів і навіть сигналізації для житлових будинків і офісних приміщень;

Pandora (Пандора) - за 10 років на авторинку України отримала величезну кількість шанувальників, так як продукція цієї компанії відрізняється незмінною якістю і високим ступенем надійності;

Shcer (Шерхан) - виробництво, що випускає охоронні системи різного рівня складності для різних транспортних засобів;

Sheriff (Шериф) - виробник зі світовим ім'ям, що вже більше десяти років випускає електроніку для авто;

Magnum (Магнум) - виробник автовобільних і мотосигналізації, GPS, та інших Автоприлад.

До речі, перша трійка лідерів займає понад сімдесят відсотків на ринку охоронних систем для автотранспорту. Їхня продукція заслужено викликає довіру водіїв. Ці компанії постійно вдосконалюють технічні характеристики своїх сигналізацій, і гарантують автовласникам збереження їх власності.

Кращі з кращих - рейтинг сигналізацій для авто 2017.

В цьому році компанія Старлайн перевершила сама себе - її продукція зайняла відразу 4 місця в п'ятірці кращих. Ось власне список переможців:

1.Twage A91 - двостороння автосигналізація з 60-ю корисними функціями. Професійні установники люблять цю модель за можливість відстежувати програмних інструкцій онлайн-режимі.

2. Двостороння сигналізація Scher Magicar 5. -ця модель трохи поступається першим місцем, але також затребувана і улюблена власниками автомашин. В наявності безліч функцій, серед яких опція блокування дверей в процесі пересування.

3.StarLine A93 - двостороння сигналізація, в якій крім звичних для пристроїв такого класу опцій є GSM. У комплектацію включені іммобілайзер, трирівневий датчик удару, сирена.

4. Автосигналізація StarLine A94 з надійним захистом від сканування. Серед характеристик - функція блокування двигуна на випадок викрадення автомашини і беззвучно включення на охорону.

5. Охоронний комплекс StarLine A93- ​​надійна і кохана багатьма автовласниками система охорони. Пристрій оснащений купою корисних опцій. Серед них - автозапуск двигуна і управління склопідйомниками.

5 бюджетних двосторонніх сигналізацій

Ці пристрої, хоч і мають демократичну вартість, відрізняються прекрасним функціоналом, який цілком дозволяє автовласникам контролювати безпеку своєї чотириколісного власності, і користуватися цілою низкою зручних операцій. Кращими моделями 2017 го стали:

1.StarLine A94 - надійна охоронна система з купою корисних функцією, в тому числі з автозапуском двигуна, режимом турботаймера, і радіусом пейджінга до 800 м.

2. Сигналізація Pantera SLR-5625 RC, що поєднує доступність і функціональність.

3. Цифровий пристрій LOGICAR 4, оснащене функцією автозапуску, режимом «Паніка», дистанційним блокуванням двигуна і радіусом пейджінга до 1500 м.

4. Охоронний комплекс StarLine B 64 Dialog CAN, оснащений вбудованими GPS і 2CAN шинами. Модель відрізняється несчітиваемой діалогової кодуванням управління. Також є функція автозапуску.

5. На п'ятому місці - Starline D94 GSM / GPS Slave - GSM, що за основними характеристиками майже ідентична попередньої.

Найнадійніші автосигналізації

Надійність і безвідмовність охоронної системи - головний критерій для цих пристроїв. Якщо пристрій відмовляється працювати при низькій температурі або в густий туман, якщо брелок має кволий корпус, а датчик удару не відрізняється чуйністю, величезний функціонал не виправить ситуацію. У фінальному рейтингу представлені найбільш надійні, перевірені часом пристрої:

StarLine A91 Dialog- щодо бюджетна, безвідмовна сигналізація з діалогової системою захисту;

Sheriff ZX 070 - система з функцією дистанційного включення пасивної постановки системи на охорону;

Pandora Deluxe 1 870 - охоронний комплекс з багатоканальним радіотракту, функцією автозапуску і великим радіусом пейджінга;

Scher Khan Magicar 7 - з функцією іммобілайзера, захистом від перехоплення сигналів і контролем роботи двигуна;

Jaguar EZ ULTRA - пристрій з рекордним швидкодією системи, турботаймером і дистанційним управлінням двигуна.

Будь-яке з цих пристроїв гарантовано захистить ваше авто навіть в максимально несприятливих умовах.