Кращі відеореєстратори за підсумками 2017 року

  • 15 November 2017 16:59:16

Якщо раніше бортовий самописець в автомобілі вважався примхою автовласника і показником його високого статусу, сьогодні цей невеликий прилад став невід'ємною частиною практично кожного авто. На жаль, спірні ситуації на дорозі виникають досить часто. Якщо волею випадку вам доведеться стати учасником ДТП, пред'явлення якісної відеозапису події допоможе зберегти силу-силенну часу, грошей, і, звичайно, нервів.

Навіщо потрібен реєстратор в автотранспорті?

Як ми вже говорили, основне завдання цього пристрою - допомогти водієві в вирішенні конфліктної ситуації, що сталася на дорозі. Це може бути аварійна ситуація, випадково або навмисно спровокована одним з учасників дорожнього руху, спілкування з автоінспекторів і т.д.

Звичайно, відеозйомку може робити безліч сучасних приладів - починаючи від смартфонів закінчуючи цифровими відеокамерами. Але у відеореєстратора є цілий ряд переваг. Основне з них - циклічний принцип відеозапису, при якому після заповнення пам'яті пристрій починає записувати ролики поверх старих. Крім того, відеореєстратори записують ролики фрагментами від 1 до 15 хвилин (це залежить від моделі та налаштувань пристрою).

Показники надійності відеореєстраторів для авто

Вибираючи бортовий самописець для свого автомобіля, багато водіїв штудирую різні інтернет - ресурси, намагаючись знайти ідеальний пристрій, що поєднує розумну ціну і функціональність. При цьому, головним критерієм є надійність і безвідмовність пристрою.

Щоб не помилитися з вибором, рекомендуємо звернути особливу увагу на такі характеристики реєстратора:

1. Кількість відеокамер. Щоб мати можливість відстежувати і фіксувати ситуацію не тільки попереду авто, але і ззаду, можна встановити багатоканальну систему, до якої підключається до 4 камер.

2. Дозвіл відео повинно бути HD, а краще Full HD.

3. Оптимальна швидкість роботи камери - 30 fps.

4. Кут огляду повинен знаходиться в діапазоні від 130 до 140 градусів.

5. Об'єм вбудованої пам'яті і підтримуваний обсяг флеш - карти.

6. Можливість запису безшовного відеоролика.

7. Надійність кріплення реєстратора і можливість повертати закріплене пристрій в сторону - це важливо при налаштуванні відеокамери.

8. Наявність екрану - він дозволить переглянути відео прямо на місці ДТП.

9. Вбудований акумулятор, що дозволить пристрою завершити відеозйомку в разі аварійного відключення живлення.

10. Можливість запису і відтворення звуку - це корисно, якщо ви часто спілкуєтеся з інспекторами ДПС.

11. Вбудований G-сенсор - при серйозному подію він допоможе зберегти відеозапис незалежно від стану водія після аварії.

Кращі відеореєстратори 2017

У цьому рейтингу ми зібрали відеореєстратори різних цінових сегментів, тому не намагайтеся порівняти їх між собою за характеристиками і функціоналом. Отже, по частоті покупок, числу позитивних відгуків і найменшій кількості зафіксованих недоліків, найкращими реєстраторами на сьогодні є:

1. Incar VR-X1W

2. Gazer F117

3. Gazer F121g

4. Gazer F150g

5. Gazer F225

6. Incar VR-981

7. Incar VR-982

8. Blackvue DR750LW-2CH

9. Дзеркало відеореєстратор Prime-X 050D Full HD з камерою заднього виду

10. Дзеркало відеореєстратор Prime-X 108 Android

Відеореєстратор Incar VR-X1W відрізняється компактними габаритами і нескромним функціоналом. Модель привертає вбудованими функціями GPS, Wi-Fi, Bluetooth, і управлінням за допомогою смартфона або планшета.

Відеореєстратори Gazer F117, Gazer F121g, - мініатюрні Full HD пристрої середнього цінового сегмента. Ці моделі підійдуть тим, хто не хоче переплачувати за зайві функції і гучні бренди. Реєстратори цієї серії гарантують прекрасну якість запису, зручність використання і хорошу деталізацію в будь-якому режимі роботи камери.

Gazer F150g - модель Super HD за демократичною вартістю. Її оцінять всі, кому важливі практичний функціонал і максимальну зручність в експлуатації. Також автовласникам сподобається незвичайний дизайн, вбудований дисплей 2,0 ", наявність GPS антени, і корисних функцій WDR / LDWS / FCWS / DEWARP.

Двоканальне пристрій Full HD Gazer F225 з 2-ма відеокамерами відрізняється вбудованим G-сенсором і GPS антеною (опціонально). В наявності виносна кнопка старту запису / захисту файлів і функції WDR / LDWS / FCWS / DEWARP. Також передбачена функція перевороту зображення.

Відеореєстратор Blackvue DR750LW-2CH - представник класу преміум. Цей пристрій оснащений найкращою на сьогоднішній день оптикою, максимальною роздільною здатністю, і значним списком корисних функцій на зразок Wi-Fi, GPS-приймача і G-сенсора. Він здатний працювати в найсуворіших погодних умовах, і допоможе в будь-який незрозумілій ситуації.

Дзеркало відеореєстратор Prime-X 050D Full HD з камерою заднього виду - пристрій, що порадує автовласника оптимальним поєднанням ціни і функціональності. Родзинка цієї моделі - можливість підключити камеру заднього виду, що входить в комплектацію. Це дозволить водієві полегшити парковку заднім ходом. Також передбачена одночасна запис з двох камер (вбудованої і підключається).

Дзеркало відеореєстратор Prime-X 108 Android - відмінна багатофункціональна модель класу люкс, що працює під управлінням операційної системи Android. Відрізняється вбудованим кольоровим монітором 8 ", наявністю GPS-навігатора, FM-трансмітера і Wi-Fi. У пристрої є додатковий відеовхід, що можна використовувати для підключення камери заднього (переднього) виду або салонної камери.

 
Рекомендуємо