ТОП - 5 кращих 1 DIN і 2 DIN магнітол 2017 року

  • 17 November 2017 13:35:50

Сьогодні важко уявити собі далеку поїздку в повній тиші, без музичного супроводу. Завдяки музиці шлях стає коротшим, а подорож - приємніше. Для того щоб радувати себе відмінним звучанням улюблених мелодій, автолюбителі зазвичай встановлюють в свій транспортний засіб спеціальні пристрої - автомобільні магнітоли. Для своїх читачів ми підготували актуальний рейтинг кращих магнітол, гідних зайняти місце в салоні вашого автомобіля.

Основні характеристики автомагнітол, на що звернути увагу при покупці.

Перш, ніж познайомити вас зі списком найцікавіших моделей поточного року, нагадаємо, на які критерії потрібно звертати увагу, вибираючи магнітолу для свого авто.

1. Габарити обладнання. З 1984-го року стандартними вважаються автомагнітоли формату 1DIN і 2DIN, що відрізняються висотою (п'ять і десять сантиметрів відповідно), при цьому по ширині і глибині ці прилади ідентичні.

2. Максимальна потужність звуку - від цього показника залежить гучність і якість звучання мелодій.

3. Чутливість тюнера - від цього залежить чистота прийому радіосигналу.

4. Еквалайзер, що допомагає налаштувати якість звучання музичних треків і максимально розкрити їх красу.

5. Кількість каналів - 2, 4 або система 5.1, що включає сабвуфер.

6. Наявність додаткового функціоналу. Сучасні пристрої можуть похвалитися вбудованим блютузом, GPS, і багатьма іншими перевагами.

Виробники автомагнітол - лідери ринку.

Чималий попит на магнітоли для авто породив серйозну конкуренцію серед виробників цих пристроїв. Серед них першість не один рік утримують такі компанії:

• Alpine Electronics - японський виробник з головним офісом в Токіо, що займається виробництвом не тільки автомобільних магнітол, але і мобільних телефонів, CD-програвачів і навіть навігаторів для авто;

• Daystar - компанія, що більше 15 років займається розробкою і виробництвом нових пристроїв для автозвуку;

• JVC - японська компанія, що виробляє різну електротехніку, в тому числі автомагнітоли з якісним звуком і дуже широким функціоналом;

• KENWOOD - компанія з широким асортиментом магнітол, починаючи від бюджетних варіантів, закінчуючи пристроями класу люкс, що оснащені за останнім словом техніки;

• Mystery - компанія, що спеціалізується на виробництві бюджетної автоелектроніки;

• Pioneer Corporation - виробник автоакустики, що, крім інших достоїнств, відрізняється барвистим дисплеєм і грамотно реалізованим FM-тюнером;

• Sony - відома японська компанія, що виробляє якісну акустику і автомагнітоли преміум-сегмента, які видають високоякісний звук та можуть похвалитися величезними ЖК-дисплеями.

Кращі універсальні автомагнітоли 2017.

У нашому рейтингу представлені кращі моделі автомагнітол, що отримали максимальну кількість позитивних відгуків від автовласників. Тут є пристрої для будь-якого бюджету, а не тільки магнітоли класу люкс. Впевнені, цей рейтинг буде корисний всім поціновувачам якісного звуку в автомашині.

Рейтинг був складений за такими критеріями:

- якість звуку;

- сумісність з іншими пристроями;

- ціна магнітоли.

Цього року п'ятірка лідерів серед бюджетних автомагнітол формату 1DIN виглядає так:

1. Shuttle SDMN-7060 Bl / Multi (Navitel map) з вбудованим TV-тюнером і GPS-навігатором

2. Shuttle SDU-3095 Black / Multicolor

3. Shuttle SDUM-7050 Black / Multicolor з TV-тюнером

4. Shuttle SDU-3060 Black / Green

5. Swat MEX-1001UBG

Рейтинг автомагнітол 2DIN:

1. Shuttle SDUA-7050 Black / Green з GPS

2. INCAR AHR-7380 на Android з GPS

3. INCAR AHR-7580 на Android з GPS

4. Універсальна магнітола Prime-X 7UK на Android

5. Універсальна магнітола RedPower 31001 на Android

Кожне з цих пристроїв може похвалитися відмінним звучанням, відтворенням більшості популярних форматів запису, простотою управління і приємним дизайном.

Кращі бренди штатних магнітол 2017.

Що до штатних автомагнітол, тут важко скласти рейтинг моделей, так як такі пристрої виробляються для конкретних автомобілів певних марок. Ми можемо відзначити тільки виробників, що в нинішньому році стали авторами якісних і цікавих по функціоналу аудіопріборов. Якщо ви хочете апгрейдити аудіосистему свого автомобіля, і шукаєте гарну штатну автомагнітолу, рекомендуємо придивитися до новинок наступних торгових марок:

• RedPower;

• Incar;

• Smarty;

• AudioSources;

• Phantom.