StarLine A96 - вдале рішення для захисту авто

  • 05 March 2018 18:48:07

StarLine A96: розкриваємо секрети універсального «ТАК»

Ваш автомобіль стане розумним вже сьогодні: Розумна безпеку на стоянці і під час руху, Розумний сервіс і Розумна економія - це Розумна новинка StarLine A96.

Автосигналізацію можна придбати в одній з в 4-х комплектацій:

StarLine A66 2CAN + 2LIN

StarLine A96 2CAN + 2LIN

StarLine AS96 BT 2CAN + 2LIN GSM

StarLine A96 2CAN + 2LIN GSM GPS

1. Обхід Immo + Клонування

Використовуйте бесьключевой обхід штатного іммобілайзера за технологією iKey StarLine і ви заощадите на виготовлення дублікату ключа та встановлення ключового обхідника.

Обходити складні алгоритми авторизації сучасних автомобілів легко c сервісом StarLine CopyKey. Створюйте програмну копію ключа за допомогою високопродуктивного сервера StarLine.

Найшвидший обхід для:

Список підтримуваних автомобілів постійно розширюється.

2. SUPER-Slave (смартфон-мітка)

Авторизуйтесь за технологією Bluetooth Smart * за допомогою вашого смартфона! А також використовуйте будь-який інший спосіб управління: рідкокристалічний брелок StarLine або додатковий брелок-мітку StarLine.

Інноваційна, розумна і безпечна технологія управління і отримання даних від автомобіля по захищеному каналу Bluetooth Smart робить авторизацію ще безпечніше!

* Доступно на AS 96 BT 2CAN + 2LIN GSM.

3. Гнучкий сервіс

Для найвимогливіших власників є можливість реалізації будь-яких побажань в частині програмування параметрів управління. Можна реалізувати величезний перелік дій при наближенні власника з міткою до машини, а саме: включення підігріву лобового скла, автоматична установка керма, дзеркал і сидінь в попередньо задане положення, активація запису на відеореєстратор при спрацьовуванні режиму тривоги і багато іншого.

4. Розумний запуск

Можна реалізувати не тільки класичний автоматичний і дистанційний пуск *, а також активувати штатні опалювачі виробництва відомих фірм Eberspächer і Webasto.

Стандартний алгоритм активації комбінованого запуску з опалювачі передбачає попереднє включення підігріву Webasto на час від 20 до 50 хвилин, а потім включення дистанційного запуску.

Просте управління підігрівниками фірм Eberspächer і Webasto виконується по шинам CAN або W-BUS.

* Опціонально для StarLine A66

5. Інтегрований 2CAN + 2LIN інтерфейс

2CAN + 2LIN-інтерфейс забезпечує швидку, зручну і безпечну установку охоронного обладнання StarLine на сучасні автомобілі, оснащені кількома цифровими шинами CAN і LIN.

6. Управління по GSM

Керуйте функціями охорони і комфорту вашого автомобіля дистанційно за допомогою розумного докладання StarLine Телематика. Ваш автомобіль як на долоні!

Скачайте додаток на App Store або Google Play

7. Розумний моніторинг за допомогою GPS + ГЛОНАСС

Унікальна GPS + ГЛОНАСС антена * забезпечує надчутливість і майже моментальне визначення точних координат навіть в найскладніших умовах.

Контролюйте маршрут руху з точністю до кількох метрів зі смартфона, планшета або комп'ютера через безкоштовний сервіс starline.online.ru. Налаштуйте функцію геозон, яка попередить вас у разі виїзду автомобіля за межі заданої вами території.

* Опціонально для StarLine A66 і StarLine A96 2CAN + 2LIN

8. Аналоговий SUPER-Slave

SUPER SLAVE доступний при підключенні по аналоговим * ланцюгах! Навіть якщо ваш автомобіль не підтримує цифрове підключення, вам доступна зручна функція SUPER SLAVE!

* Перспективний сервіс

Чи не заплутатися в розбіжностях між комплектаціями допоможе наступна таблиця:

Представлені розумні комплекси, а також інші автосигналізації StarLine вже можна придбати в нашому інтернет магазині autoelectro.ua.

Ви можете замовити продукцію по телефону, або скористатися кошиком. Якщо товар є на складі, він буде в вашому місті через кілька днів після підтвердження покупки.

Оплатити товар можна будь-яким зручним для вас способом. Можете перерахувати гроші на наш рахунок, або зробити оплату післяплатою. Також є можливість швидкого кредитування. Таку послугу нашим клієнтам надає Приват Банк.

За доставку товару до вашого міста несе відповідальність кращий перевізник України - Нова Пошта. Втім, якщо вам незручно користуватися послугами цієї служби доставки, ми здійснимо відправку обраного товару будь-яким іншим сервісом - на ваш вибір.

 
Рекомендуємо