Нові адаптери LED-CANbus для світлодіодних ламп головного світла від Philips

  • 11 March 2018 13:16:58

Нові адаптери для світлодіодних ламп головного світла Philips LED-CANbus - стабільна робота світлодіодних джерел головного світла тепер навіть на автомобілях з функцією сповіщення про перегорілих лампах.


Багато автовласників, а особливо власники автомобілів європейських марок, при установці світлодіодних ламп головного світла Philips часто стикаються з проблемою некоректної роботи бортового комп'ютера, який «не бачить» малопотужні діодні джерела світла. Рішенням даної проблеми є нові адаптери, так звані «обманки», які включаються в електричне коло між лампою і штатним роз'ємом автомобіля. Нові адаптери Philips LED-CANbus є ідеальним доповненням для світлодіодних ламп головного світла з цоколями H4, H7, а також світлодіодних протитуманних ламп з цоколями Н8, Н11, Н16.


проста установка


Для установки адаптерів не потрібно нічого паяти, зачищати або скручувати. Проводка автомобіля залишається незайманою. Завдяки штатним роз'ємів, адаптер включається в ланцюг між світлодіодним лампою і роз'ємом живлення автомобіля. Процес підключення адаптера займає лічені хвилини, а після його установки вирішуються відразу три проблеми:


усуваються помилкові попередження бортового комп'ютера про перегоріли лампи;

усувається можливе мерехтіння світлодіодів;

включається функція оповіщення про перегоріли лампи.