Нова лампа X-tremeUltinon LED з цоколем HB3 / HB4 від компаній Philips

  • 03 March 2018 09:14:18

Компанія Philips Automotive продовжує розширювати лінійку автомобільних світлодіодних ламп головного світла, які є кращою альтернативою штатним галогенних джерел світла. Автомобільна світлодіодна лампа Philips X-tremeUltinon LED HB3 / HB4, як і її аналоги з цоколями H4 і H7, дозволяє водіям відчути переваги преміального світла на своїх автомобілях.


Нові джерела світла Philips X-treme Ultinon LED HB3 / HB4 є заміною стандартним галогенних ламп з цоколями HB3 і HB4, які часто застосовуються на автомобілях японських виробників.


До 200% більше світла на дорозі

Інтенсивний і яскравий промінь світла, який випромінюють світлодіодні лампи головного світла Philips X-tremeUltinon LED HB3 / HB4 забезпечує рівномірний розподіл світла на дорозі, покращує видимість і збільшує контрастність дорожнього покриття. При питомої колірній температурі ламп, яка становить 6500 Кельвін, автомобіль отримує стильний і сучасний зовнішній вигляд. Сила світла нових ламп дозволяє збільшити яскравість головної оптики до 200% (в залежності від конструкції відбивача фари) для чудовою видимості на дорозі. Відмінною особливістю світлодіодних ламп Philips для головного світла є застосування технології SafeBeam. Дана розробка відповідає за фокусування світла і формування світлотіньової межі лампи. Саме тому лампи Philips X-tremeUltinon LED HB3 / HB4 випромінюють потужний яскраве світло, спрямований саме туди, де він потрібен.


Що потрібно знати перед установкою

Нові лампи підходять для установки в більшість фар, однак перед покупкою і установкою рекомендуємо перевірити внутрішній діаметр герметичного відсіку фари, який повинен становити не менше 60 мм. Якщо внутрішній діаметр менше, то тепловідвід лампи і блок управління можуть не поміститися.


Передові світлодіодні технології для інтелектуального освітлення

З огляду на невелику внутрішній простір герметичного відсіку фари, в новинці реалізована інноваційна технологія активного охолодження AirCool, що відводить тепло за допомогою вентилятора. Технологія AirCool - це інтелектуальна система управління теплообміном, яка примусово відводить тепло від важливих компонентів лампи. Завдяки активній системі охолодження, а також збільшеному показником термостійкості, світлодіодні лампи Philips X-tremeUltinon LED HB3 / HB4 служать до 12 років. Оскільки протягом цього часу відбувається заміна або модернізація більшості автомобілів, світлодіодні лампи будуть служити протягом усього терміну служби вашого транспортного засобу. Термін прямий гарантії від виробника становить 36 місяців.

 
Рекомендуємо