Виберіть правильні автомобільні світлодіодні лампи ALed!

  • 24 February 2018 09:09:04

Якщо Вас втомив тьмяне світло галогенних ламп і постало завдання пошуку доступної та якісної альтернативи, то кращим рішенням будуть автомобільні світлодіодні лампи від компанії ALed. З представленого асортименту легко підібрати лампу для рефлекторної або линзованной оптики. Всім відомо, що світловий пучок від лампи в фарі може формуватися або рефлектором (відбивачем), або спеціальним модулем лінзи, але не всі знають, що світлодіодні лампи також мають поділ на типи в залежності від типу фокусування світлового променя в фарі автомобіля.

Давайте розберемося які саме світлодіодні автомобільні лампи ALed підійдуть Вашому авто:

LED лампи Aled серії X - дана серія ламп призначена для монтажу виключно в лінзованной оптику. Це обумовлено формою і розташуванням світлодіодів на корпусі, які спроектовані для формування максимально ефективного променя через відбивач лінзи. Найпотужніша лампа ALed в серії X, оснащується драйвером і охолоджується вбудованим вентилятором, а її яскравість (світловий потік) становить 4900 лм.

LED Aled серії R - дана серія ламп призначена для монтажу виключно в рефлекторну оптику. Світлодіод має довгасту форму і спеціальне розташування, що сприяє формуванню правильного пучка світла на відбивачі фари. Лампа також має драйвер, а охолодження корпусу здійснюється надійним вентилятором. Максимальна потужність світлового потоку досягає 4000 лм. Така LED лампа є ідеальною для заміни штатної галогенною лампи і явно сподобається всім, хто не хоче "колгоспів" ксенон. Також лампи серії R доступні в популярному цоколі H4 (ближній / дальній) з двома рядами світлодіодів.

LED Aled серії S - дана серія ламп також як і серія R призначена для монтажу виключно в рефлекторну оптику. Вони мають меншу потужність і відповідно випромінюють менший світловий потік - до 2000 лм. В основному застосовуються для заміни штатного галогену або для установки в протитуманні фари (ВТФ). Завдяки малій потужності в конструкції не передбачено драйвер, а за охолодження відповідає тільки корпусний радіатор.

LED Aled серії А - дана серія ламп є найбільш "молодшої" в лінійці і призначена для монтажу тільки протитуманні фари з рефлектором. Виходячи з призначення ламп, вони мають оптимальну для ВТФ колірну температуру 4000 К.

Вибирайте правильні світлодіодні лампи ALed для свого авто і переконайтеся в їх високої яскравості і чіткості світло-тіньової кордону. Дане поєднання дозволяє Вам насолоджуватися їздою в нічний час при цьому не засліплюючи зустрічні автомобілі.