Огляд систем вбудованих ДГЗ від компанії ProBright

  • 22 February 2018 19:28:17

Системи вбудованих в фару ДГЗ стали візитною карткою ProBRIGHT.

Це набори для доустановки в штатну оптику додаткових функцій, як мінімум ДГЗ зі збереженням заводського функціоналу штатного світлового приладу, а як максимум до п'яти нових режимів роботи.




Давайте докладніше розглянемо кожну із запропонованих систем вбудованих денних ходових вогнів.


ALPHA (Альфа)


це комплект ДГЗ, який додає функції світлової сигналізації, спалах "Маяк" і ввічливий світло до ваших штатним габаритних вогнів.

TDRL Proxima (Проксима)


комплект поворотников, на 20% яскравіше попередніх поколінь, автоматично включається при запуску двигуна і додає режими денних ходових вогнів і габаритів.

TDRL Pulsar (Пульсар)


топовий комплект для модернізації штатної оптики автомобіля. Багатофункціональна система, що дозволяє дооснастити автомобіль Денними Ходовими Вогнями, світловим сигналом "Маяк +", що доповнює миготіння дальнім світлом і світловою сигналізацією сос стробоскоп-ефектом.

SIRIUS (Сіріус)


комплект ДГЗ / Маяк + / Світлова Сигналізація для вбудовування в ВТФ, під цоколі H11 / H8 / HB4. Щоб не засліплювати зустрічних водіїв в темну пору доби має режим габаритних вогнів.



Крім систем для ДГЗ компанія ProBright також виробляє спеціальні світлодіодні модулі.


TRL COMET (комета)


це комплект для модернізації задніх ліхтарів, поєднує яскраві світлодіодні поворотники і надяскравих підсвічування заднього ходу з вражаючим світловим потоком в 1390 люмен. Крім того, автомобіль оснащений даною системою може подавати світлові сигнали назад.

RL TAU (Тау)


модуль для підсвічування заднього ходу. Дуже яскраві, встановлюються замість патронів ламп W16W і W21W, без доробок і припасувань. Моментально включаються на повну потужність і забезпечують безпеку під час руху заднім ходом завдяки яскравості в 1390 люмен і вбудованої інтелектуальної захисту від перегріву.

RL OMEGA (Омега)


Яскравий лампа для заднього ходу під цоколь P21W, зроблена спеціально для європейських автомобілів, де всі лампи в ліхтарі встановлюються в загальну касету. Суперкомпактна, має вбудований захист від перегріву, всі електронні компоненти вбудовані всередині корпусу лампи.

FL


спеціальні світлодіодні модулі для протитуманних фар під цоколі H11 / H8 / H16 / HB3 / HB4. Відрізняються особливою лінзою, яка створює горизонтальний "протитуманний" пучок без використання відбивача фари.



Також в асортименті ProBright є модулі SDRL, які призначені для ретрофіта штатних ДГЗ.


SDRL UNIVERSAL


комплект з пари модулів, для заміни стандартних лампочок типу W21W, P21W або W21 / 5W, P21 / 5W. Працюють в режимах ДГЗ / габарит, мають холодним білим світлом і вдвічі більшою яскравістю.

SDRL ASTRA J


особливе виконання модулів для ретрофіта штатних ДГЗ в Opel Astra О і Opel Insignia. Не викликають помилку контролю справності ламп. Яскраво і соковито заливають світлом секції в фарах, як в режимі габаритного вогню, так і в режимі ДГЗ.

SDRL VAG


комплект модулів спеціально для автомобілів Audi, VW, Skoda, Seat, дозволяють поліпшити зовнішній вигляд автомобіля і його помітність на дорозі. нові модулі яскравіше штатних ламп розжарювання і світять благородним білим світлом без жовтого відтінку.

SDRL BMW


це модулі для підсвічування штатних кілець для BMW X5 і X6 (E70 і E71). встановлюються без розбору фар і навіть без зняття їх з автомобіля. Унікальною особливістю даних модулів є їх оптична система, що дозволяє рівномірно засвітити обидва кільця "ангельських очей", і їх потужність, що дозволяє перетворити декоративний елемент в повноцінні ДГЗ.

 
Рекомендуємо