Pandora розвиває свій онлайн моніторинг

  • 05 September 2014 12:32:26

Разом з запуском у виробництво власного GPS трекера / маяка компанія Аларм Трейд вирішила запустити в роботу сервер онлайн моніторингу для свого пристрою.

Особливістю пристроїв які займаються стеженням за автомобілем, є, то як і де відображається інформація про переміщення об'єкта, що спостерігається. Саме для цього були створені спеціальні онлайн-сервера, на яких реєструється пристрою, можна налаштовувати їх і спостерігати де знаходиться об'єкт. Є універсальні моніторингові сервери, які «підключити» до себе практично будь-які пристрої, потрібно тільки вибрати його зі списку, ввести IMEI код, мобільний телефон або інші дані.


Компанія Аларм Трейд вирішила піти по створення власного онлайн-сервісу - p-on.ru. На сайті можна буде зареєструвати трекер Pandora NAV-04. Головна особливість цього онлайн-сервісу є те, що продукт представлений компанією займаються розробками охоронних систем. І тому вже з самого початку було зрозуміло, що це буде далеко не просто онлайн-моніторинг, але і набагато більше.


Практично p-on.ru це повне дистанційне спостереження і повний дистанційний контроль за своїм (або чужим) автомобілем. На ньому можна дивитися температуру в салоні, в під капотом, біля автомобіля, рівень бортової мережі, стан дверей (відкритий або закриті) окремо, центрального замка, стану двигуна (працює, зупинений і т.д.) і т.д. Можна подивитися всю історію пересування об'єкта, що спостерігається, контролювати пересування окремих автомобілів, геозон і т.д.


Також показуються різні можливі події: аварія, заправка, поштовх і т.д. На p-on.ru можна подивитися в якому стані зараз знаходиться сигналізація: чи активована вона чи автомобіль знято з охорони. Можна налаштовувати настройки передачі даних: за тривожним події, активувати роумінг, автоматична передача даних на сервер при відновленні GSM зв'язку і періодичність відправки повідомлень.


В налаштуваннях сповіщень можна записати 3 будь-яких моб. телефону і 2 для екстрених повідомлень. Повідомлення можуть відправлятися при спрацьовуванні тривоги, попереджувальної зони датчиків, зупинки двигуна і т.д. У розділі Датчики можна регулювати чутливість датчиків удару, удару, нахилу, об'єму.


І в окремому розділі можна виставляти налаштування по запуску двигуна: розкладу, температури, час роботи і т.д.


В даний час сервісом p-on.ru вже користуються 150 тис. Чоловік.



 
Рекомендуємо