Мініатюрний GPS маячок від Pandora

  • 08 September 2014 13:17:11

Компанія Аларм Трейд, що випускає свої товари під брендами Pandora і Pandect, в найближчому майбутньому запустить у виробництво мініатюрний неавтомобільних маячок Pandora NAV-07.

Розміри нового пристрою буде 48 × 40 × 12 мм і вагу - 72 грам. Завдяки таким розмірам NAV-07 можна використовувати при спостереженні за тваринами, дітьми, в походах і т.д. Спеціально для кріплення на тварин в комплекті буде спеціальний ремінець з замком, який фіксує ремінь на шиї, зап'ястя, передпліччя і т.д. Заряду батарей вистачить при постійному включеному режимі стеження до 32 годин, а якщо за запитом, то до 30 днів.


Як і всі сучасні GPS маячки і трекери в разі втрати зв'язку із супутником спеціальний модуль пристрою визначає своє місце розташування по базовим станціям операторів мобільного зв'язку - LBS. Точність пристрою в місті буде коливатися в допустимих межах 50-300 метрів.


Крім того, на пристрої є тривожна кнопка SOS і яскравий світлодіодний індикатор, завдяки чому можна знайти об'єкт спостереження в темний час доби. Корпус NAV-07 досить герметичний, щоб він зміг працювати під дощем. Виробник не став робити повністю водонепроникний корпус, так як прийом сигналу від супутників GPS сильно утруднений.