Нові паркувальні системи від Gazer з професійними датчиками!

  • 21 March 2018 19:38:50

Компанія Gazer представила свої нові розробки в області систем допомоги при парковці. Давайте докладніше розглянемо нові пристрої, а саме парктроніки Gazer PA40R і Gazer PA45R, а також дисплей Gazer PAD20 для даних парктроников.




У нових паркувальних системах Gazer застосовуються професійні датчики, які працюють на частоті 58 кГц. При розрахунку відстані до перешкоди в основному блоці виконуються спеціальні алгоритми засновані на тригонометричних рівняннях, які дозволяють зв'язати дані одночасно з двох датчиків і таким чином підвищити точність визначення відстані до об'єкта перед бампером. У той час як стандартні системи використовують сигнал від кожного датчика окремо, що може давати некоректні дані про відстані до перешкоди.


Відмінною новиною для власників дзеркал Gazer є їх повна сумісність з парктроніки Gazer PA40R і Gazer PA45R. Також доступний висновок інформації про відстані до перешкод на окремий дисплей Gazer PAD20 (не входить в комплект з парктроніки) або ж на динамік, який входить в комплект поставки. На динаміці є регулятор, яким можна встановити бажану гучність сигналу, або повністю її відключити.






Gazer PA40R - парктроник в комплекті з яким поставляються спеціальні адаптери для установки датчиків під певним кутом відносно поверхні бампера, а саме 3 °, 6 ° або 12 ° градусів. Діаметр датчиків складає 22,5 мм.


Gazer PA45R - парктроник в якому датчики призначені для установки зсередини бампера, в результаті чого досягається рівність поверхні, практично без виступів. Діаметр датчиків складає 16,5 мм.


В обох системах є можливість установки датчиків не тільки на разом відстані між ними, а й на різній висоті, що дозволяє врахувати всі особливості бампера. Варто відзначити, що мінімально датчики модно встановити на висоті 30 см, що також вигідно відрізняє парктроніки Gazer від конкурентів, оскільки вирішує проблему парковки для автомобілів з низьким кліренсом.




Як вже говорилося вище, паркувальні системи Gazer налаштовуються під будь-які особливості бампера автомобіля, що дозволяє навіть досягти визначення бордюрів. При цьому мінімальна відстань на якому видно перешкода - 30 см, а максимальне - 280 см. Точність з якою визначається відстань - 1 см.


Максимально точне налаштування систем парковки можна із застосуванням спеціального програматора PAC30 (не входить в комплект). При його допомозі можна врахувати найрізноманітніші параметри установки (висоту установки, відстань між датчиками, вигини бампера, встановити ширину виявлення датчиків окремо і багато іншого) для досягнення найвищої точності виявлення перешкод.

 
Рекомендуємо