Огляд GPS навігатора SteelMate All-In-One 881

  • 27 may 2014 11:28:23

Mультімедійное GPS пристрій Steel mate All-In-One 881 об'єднало в собі такі функції як портативний навігаційний пристрій, 4-х датчикової паркувальний радар з камерою заднього виду, функцію TPMS (контроль тиску і температури в шинах) і мультимедійного пристрою для перегляду фотографій і відео роликів, читання електронних книг і т.п.

Це незамінним помічником під час руху на автомобілі, при цьому не обмеживши Вас в просторі. Керувати ним можна дотиком пальця по екрану.

При включенні запалювання GPS пристрій автоматично включиться і запустить додатку з якого він був вимкнений, а при виключенні запалення GPS пристрій попередивши Вас що вимкнутися після закінчення 30 секунд.

GPS

GPS навігатор з камерою заднього виду, парктроником, TPMS, і радардетектором GPS (Global Positioning System) - це система з 24 супутників виведених на орбіту землі, що дозволяє з точністю не гірше 10 м визначити Ваше місце розташування в будь-якої точки світу, тобто визначити Вашу широту, довготу і висоту над рівнем моря, а також напрямок і швидкість Вашого руху.

Крім того, за допомогою GPS можна визначити час з точністю до 1 наносекунди.

Він допоможе Вам завжди рухатися в правильному напрямку, слідуючи до кінцевого пункту прибуття. А голосові підказки допоможуть Вам не відволікатися від дорожнього руху.

А також за допомогою функції запису треку ви зможете не тільки повернути до початкового пункту а й переглянути ваш маршрут.

Функція GPS допоможе Вам не тільки заощадити гроші але і час.

GPS навігатор з камерою заднього виду, парктроником, TPMS, і радардетекторомПарковочний радар з Камерою заднього виду

Функція 4-х датчикову паркувального радар з камерою заднього огляду, допоможе Вам при паркуванні автомобіля, виводячи на дисплей GPS пристрої картинку із зображенням про наближення перешкоди до автомобіля і відстанню до нього, а також подасться звуковий сигнал про виявлення перешкоди який буде посилюватися при наближенні, паралельно голосом російською мовою сповістить мінімальну дистанцію до перешкоди (як опція).

GPS навігатор з камерою заднього виду, парктроником, TPMS, і радардетекторомНа дисплеї також буде відображатися шлях у вигляді ліній по яким пройдуть колеса Вашого автомобіля.

Паркувальний радар може працювати без наявності GPS пристрої на кронштейні, як штатний паркувальний радар, попереджаючи про наближення до перешкоди тільки звуковими сигналами.

Камера заднього виду коректно працює як вдень так і вночі.

Функція паркувального радара допоможе Вам не тільки час при парковці але і цілість Вашого бампера.

Функція TPMS послід Вам завжди контролювати рівень тиску і температури в шинах Вашого автомобіля.

При включенні запалювання автоматично відбувається перевірка температури і рівень тиску в шині.

Функція TPMS працює за допомогою радіочастотних датчиків, встановлених в шинах Вашого автомобіля. За радіочастоті вони передають на дисплей мультимедійного GPS пристрій інформацію про поточну температурі і рівень тиску в шинах автомобіля.

GPS навігатор з камерою заднього виду, парктроником, TPMS, і радардетекторомПрі виникненні будь-яких відхилень від заданих Вами в температурі або тиску в шині система моментально виводить на дисплей інформацію з звуковим сигналом про відхилення від норм.

Ця функція допоможе Вам не тільки заощадити гроші на балансуванні але і врятувати ваше життя.

GPS навігатор з камерою заднього виду, парктроником, TPMS, і радардетекторомРазвлеченія

Функція розваги допоможе Вам використовувати Ваш GPS в якості розважального комплексу, який вмістить в собі функцію перегляду відеороликів, перегляду фотографій, прослуховування аудіо файлів і читання електронних книг, калькулятор, ігри. А функція FM-модуля допоможе Вам передати всі звукові сигнали вихідні з Вашого пристрою на вільну FM-частоту. Для того щоб використовувати Ваше GPS пристрій в якості розважального комплексу, Вам потрібно скопіювати мультимедійні файли на картку пам'яті SD, встановити її в новий пристрій і насолоджуватися переглядом або прослуховуванням даних файлів.

GPS навігатор з камерою заднього виду, парктроником, TPMS, і радардетектором Ця функція допоможе Вам скоротати час в пробці.

GPS навігатор з камерою заднього виду, парктроником, TPMS, і радардетектором

Комплектація:

У комплект входять всі необхідні для монтажу комплектуючі:

4-ри ультразвукових датчика паркувального радара;

4-ру подовжувача до датчиків; блок управління паркувальним радаром;

Камера заднього виду,

4-ри датчика тиску в шинах;

USB-кабель;

Провід живлення блоку управління;

Провід отримання сигналу з блоку управління;

Автомобільна зарядка від прикурювача;

Захисний чохол;

GPS пристрій;

Кріплення GPS для спекла;

Фреза для датчиків і камери паркувального радара;

Монтажний комплект;

Сонцезахисний козирьок;

стилус;

Тканина для протирання екрану;

Блюдце, для монтажу GPS пристрої на торпеді;

SD карта пам'яті 2 Gb.

GPS навігатор з камерою заднього виду, парктроником, TPMS, і радардетектором

GPS навігатор з камерою заднього виду, парктроником, TPMS, і радардетекторомПреімущества і недоліки

перевага:

Аналогічного товару немає на ринку України

GPS пристрій заряджається як від власника при включенні харчування (ACC), так і від гнізда прикурювача

Пристрій котрі обєднані в собі роботу паркувального радара і TPMS, що дало можливість контролювати габарити автомобіля при паркуванні

Внутрішня пам'ять 2Gb пристрою буде незамінним помічником у зберіганні інформації.

Знімний козирок завжди захистить екран від мерехтінь в сонячну погоду.

недоліки:

Відсутність функції Bluetooth